Klimaklar SMV podcast

Podcasts skaber identifikation og styrker dybden af kommunikation

Kunde: Industriens Fond

Podcasts er eminente til at skabe et personligt rum med lytterne og gå i dybden med et tema. Hos Viegand Maagøe udnytter vi lydmediet til at koble vores kunders budskaber endnu tættere på målgruppen.

Sådan løste vi opgaven

Bæredygtighed er ikke kun et anliggende for landets største virksomheder.

Danmark er kendetegnet ved at have en bred og frodig underskov af små og mellemstore virksomheder, som bidrager til den innovative vækst, der skubber vores samfund fremad.

Men globale, grønne tendenser stiller nye krav til virksomhederne. En ny podcastserie produceret af Viegand Maagøe for Industriens Fond tager virksomhederne i hånden og viser dem, hvordan de kan blive en del af den grønne omstilling.

Podcasten Klimaklar SMV beskriver over 7 episoder rejsen fra grønne novicer til trænede klimakommunikatører.

Lyt til Klimaklar SMV

Hvad er Klimaklar SMV?

Klimaklar SMV er et projekt, der tilbyder små og mellemstore virksomheder et nyt rådgivningsforløb, der styrker vækst og konkurrenceevne gennem CO2-beregning, klimastrategi og klimakommunikation.

Bag projektet står FremstillingsindustrienDansk Industri og Industriens Fond i samarbejde med kompetente partnere: AxcelfutureGlobal Compact Network DenmarkAalborg Universitetog Viegand Maagøe.

Industriens Fond

Kunde: Industriens Fond

Kontraktperiode: 2021-2022

Resultater

Podcasts som kommunikation har bidraget til den store opmærksomhed omkring Klimaklar SMV, som projektet møder. Episoderne tager lytterne med helt ind i hjertet af produktionsvirksomhederne og skaber en fascination og identifikation, som traditionelle formidlingsværktøjer ikke formår.

Podcasten har samtidig styrket Industriens Fonds kommunikationsprofil og vidner om, at kunden løbende udvikler sine kommunikative kompetencer.

Viegand Maagøe udvikler og producerer aktuelt nye podcastserier for en række forskellige kunder. Alle med fokus på grøn omstilling.

Global Goals

Projektet støtter FNs Verdensmål:

SDG 9: Industri, innovation og infrastruktur
Bygge robust infrastruktur, fremme inklusiv og bæredygtig industrialisering og understøtte innovation.

SDG 13: Klimaindsats
Handle hurtigt for at bekæmpe klimaforandringer og deres konsekvenser.

Kommunikation og digital
Klimaklar SMV klimastrategi smv'er

Klimastrategi giver konkurrencefordel for SMV’er

Hvordan sikrer danske SMV’er konkurrenceevnen på markeder med voksende klimakrav fra kunderne? Ved at sætte tal på og mål for CO2-udledningen. Viegand Maagøe hjælper danske SMV’er med at udnytte en klimastrategi proaktivt. Sådan løser vi

Læs om casen

Vil du vide mere om Klimaklar SMV eller podcasts? Kontakt Marianne!

Marianne Hartz Thomas

Partner, Chef for kommunikation og forandringsledelse, Journalist, MBA

Mobil: +45 24 83 26 63