Seniorprojektleder bæredygtighed

Viegand Maagøe vil også de næste 14 dage løse opgaver for kunder og fremme grøn omstilling inden for Sundhedsstyrelsens corona-anbefalinger.

(Opdateres, hvis situationen ændrer sig)
Viegand Maagøe arbejder på mange fronter for den grønne omstilling i Danmark og internationalt. De næste 2 uger gør vi det dog primært hjemmefra som følge af myndighedernes udmeldinger 11/3 om forholdsregler ift. coronavirus.

Vores konsulenter har alt udstyr og adgange til at kunne løse opgaver både fra kontoret og andre lokaliteter. De er tilgængelige på mail, Skype og telefon og står til rådighed, i det omfang opgaverne kræver det, og kunderne ønsker det.

Sådan fanger du os
Vi vil gøre vores til, at vi også de næste 14 dage holder dampen oppe – selvfølgelig mens vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan vi kan skabe grøn omstilling for dig, så tag fat i vores direktør Søren Eriksen på 20 20 24 54 – eller din daglige kontaktperson hos Viegand Maagøe.

De bedste ønsker om, at alle kommer godt igennem de næste par uger, så vi sammen kan fortsætte de vigtige opgaver for den grønne omstilling.

Alle os fra VM