Alt det kedelige skal være en leg. Aleksander Samuel er med til at designe verden grønnere som digital creative hos Viegand Maagøe.

Hvad er det kedeligste i verden? For digital creative hos Viegand Maagøe Aleksander Samuel er kedeligt helt unødvendigt.

– Vi keder os med så mange ting, der kunne være sjove. Tænk, hvis du fik point, når du udfyldte selvangivelsen eller tog en personlighedstest for at vælge forsikring. Det bedste, jeg ved, er at gøre noget til en leg og mærke, at brugerne elsker den, siger Aleksander.

Barnlig af natur

Aleksander kedede sig i skolen og droppede ud af 3g. Et job i en legetøjsbutik var sjovere, indtil han begyndte på gøglerskolen og senere kom ind på KEA’s linje for multimedie design.

– Det var fedt, for der fik vi forskellige opgaver hele tiden og lavede alt muligt kreativt som film, websites, apps, videospil, magasiner og animationer. Jeg er barnlig af natur, og her var det pludselig en god ting at opleve verden som en 8-årig.

Aleksander Samuel Viegand Maagøe

Aleksander arbejder med grafik, storytelling og brugervenlighed. Han sørger for, at vores arbejde er en fornøjelse at interagere med.

Mobil: +45 31 75 17 18

Grønt er indlysende

Med hang til skiftende kreative opgaver så Aleksander sig selv hos et reklamebureau – indtil han opdagede stillingen hos Viegand Maagøe.

– Nu bruger jeg mine evner til at fremme forståelsen for grøn omstilling i stedet for at sælge noget, jeg måske ikke kunne stå inde for. For mig er bæredygtighed helt indlysende godt. Derfor er det fedt at gøre grøn adfærd nemmere og sjovere. Senest har jeg designet et website om plastik, og jeg kan ikke vente, til det går live og se, om folk forstår det, siger Aleksander.

Lær vores andre medarbejdere at kende

Aleksander designer verden grønnere

Juniorrådgiver, Digital creative, PBA i Design & business

Aleksander Samuel Viegand Maagøe
Aleksander Samuel

Jette sætter strøm til fremtiden

Chefrådgiver, Civilingeniør

Jette Ellegaard Vejen Viegand Maagøe
Jette Ellegaard Vejen