Ann Charlott Nielsen

Rådgiver
Cand.Ling.Merc

  København, Danmark

Kontakt:

+45 60 29 78 20
ani@viegandmaagoe.dk
LinkedIn

Om Ann Charlott

Ann Charlott arbejder primært med strategisk kommunikation og projektledelse. Hun skaber forståelse og værdi ved at formidle komplekse emner, så det giver mening. Fritiden går med gode bøger og deltagelse i et fagligt strikkenetværk.

Ann Charlott inddrager og skaber forståelse

Hvordan får man borgerne inddraget i udviklingen af lokal fjernvarme? Det er et af de spørgsmål, kommunikationsrådgiver Ann Charlott forsøger at finde svar på i sit arbejde. Derudover nørder hun formidling af komplekse emner og brænder for S’et i ESG.  

For Viegand Maagøes kommunikationsrådgiver Ann Charlott Nielsen er der ikke noget bedre end at skabe forståelse og mening. Der er nok at tage fat på i en verden, der svømmer over af faglige termer og forkortelser som SBT, ESG og LCA.

”Bæredygtighed er virkelig komplekst, og mange har endda forskellige opfattelser af, hvad ordet betyder, så det er en kæmpe udfordring at formidle. Det, synes jeg, er enormt spændende, for jeg har altid været optaget af, hvordan man egentlig forstår hinanden,” siger Ann Charlott, der også er kendt som AC blandt venner.

Engelsk modermælk og kolonialisme

Som datter af en engelsklærer fik Ann Charlott interessen for sprog ind med modermælken. Hun dyrkede engelsk og fransk på gymnasiet i Frederikssund og brugte 6 uger af sit sabbatår på sprogskole i Oxford.

”Man forstår folk på en anden måde, når man kan tale med dem på deres eget sprog. Engelsk er et superspændende sprog med elementer af både fransk, germansk og oldnordisk, og jeg ville bare gerne lære mere,” siger Ann Charlott, der allerede i folkeskolen bestemte sig for at tale engelsk med britisk accent.

Derfor læste hun også bachelor i engelsk på KU, og det satte et nyt lys på verden.

”Jeg havde længe været feminist, men historien om britisk kolonialisme åbnede mine øjne i et større perspektiv for, hvordan vi møder andre – ”the other” – og hvordan vi alle er præget af de privilegier, vi har,” siger hun.

Borgerinddragelse fylder

Trods sin sikre omgang med det engelske sprog beder Ann Charlott alligevel om en tænkepause til spørgsmålet om, hvordan hun vil oversætte borgerinddragelse. Det forholdsvis enkle danske begreb rummer som mange nuancer, at det er svært at oversætte det en-til-en.

For Ann Charlott er det blevet et begreb, der fylder en stor del af arbejdslivet i kraft af hendes rolle som projektleder på SparEnergis telefonrådgivning og ikke mindst projektet Byvarme, hvor formålet er at skabe lokalt forankrede fjernvarmeværker i mindre byer, der ellers ikke kan få fjernvarme.

”Det er en helt utrolig spændende udfordring at skulle skabe den nødvendige grad af borgerinddragelse, så Byvarme-projekterne kan køre af sig selv, drevet af de kræfter, der ligger i lokalsamfundene. Så på den måde handler det faktisk om at få sat tingene på skinner, så jeg i sidste ende bliver overflødig, og borgerne tager over,” forklarer hun.

Borgermøder og biografreklamer

Blandt de værktøjer, der kommer i brug, er alt fra store borgermøder, løbende dialog med de lokale bestyrelser, udvikling af materialer som plakater og husstandsomdelte flyers. Som noget helt nyt og indtil videre uprøvet er der også et reklamespot til en lokal biograf i støbeskeen.

”Nu må vi se, om det bliver til noget, men det viser i hvert fald, at alle tangenter er i spil, når det handler om borgerinddragelse, og det er helt klart også med til at gøre det så sjovt at arbejde med det,” siger Ann Charlott, der efter en længere tænkepause ender med at oversætte begrebet til ”community involvement”.

Fra landbrug til bæredygtighed

For Ann Charlott selv var noget af det bedste, hun har gjort, at flytte til Leeds og møde mennesker fra hele verden som udvekslingsstudent på den sidste del af hendes bachelor. Derfor ville hun også prøve en ny by på kandidaten, hvor hun læste international erhvervskommunikation i Aarhus.

Der spirede interessen for bæredygtighed. Ann Charlott var bl.a. i praktik hos landbrugets vidensorganisation SEGES. I sit første voksenjob hos kontorudstyrsvirksomheden LOMAX kom hun til at arbejde med CSR.

Her blev hun opmærksom på Viegand Maagøe, som hun begyndte at følge på LinkedIn, før hun søgte herind og blev ansat fra august 2022.

”Jeg kunne godt lide, at Viegand Maagøe arbejder holistisk med bæredygtighed. Man sidder ikke kun i et hjørne og regner tal ud, men tænker strategisk og husker at formidle ny viden, og hvad den betyder. Det var lige noget for mig,” siger Ann Charlott.

Vil hjælpe S på vej

For Ann Charlott handler bæredygtighed ikke kun om miljø og klima, og derfor er hun glad for Viegand Maagøes strategiske målsætning om at blive Nordeuropas førende konsulenthus med fokus på bæredygtighed og ESG (Environment, Social og Governance).

”Vi er eksperter i E’et, og jeg vil gerne være med til at udvikle vores kompetencer og ydelser, når det kommer til S’et. For jeg tænker social retfærdighed som en vigtig del af bæredygtighed,” siger hun.

Uden for jobbet rejser Ann Charlott konstant fra sin lejlighed på Amager og ind i litteraturens mangfoldige verdener fra Dune til Tove Ditlevsen. Og så bruger hun tid på en faglig netværksgruppe, hvor hun samtidig hækler og strikker.

Kommunikation og digital
Byvarme E.ON

Byvarme skal lune landsbyer med fremtidssikret og billig varmeløsning

Byvarme er et lokalt fjernvarmeanlæg og fjernvarmenet for mindre bysamfund, der ønsker en mindre klimabelastende, men kollektiv og billig varmeløsning.

Læs om casen

Mød Ann Charlotts kollegaer her

Ny i Viegand Maagøe

Læs om Petar
Profile picture
Petar Tasevski

Ny i Viegand Maagøe

Læs om Kristina
Profile picture
Kristina Fabrin Jakobsen

Ny i Viegand Maagøe

Læs om Johan
Profile picture
Johan Holm Denning

Louise arbejder med projektledelse og strategisk rådgivning i forhold til kommunikationsindsatser og kampagner. Hun bor i Århus, og når hun har fri finder man hende i den lokale vinterbaderklub eller på det nærmeste loppemarked på jagt efter et billigt fund.

Læs om Louise
Profile picture
Louise Foged

Thore er specialist i digital marketing med fokus på intern og ekstern marketingrådgivning og flair for brugertracking, hjemmesideoptimering og søgemaskinesporing. Han elsker heavy metal og Copenhell er et årligt højdepunkt for ham.

Læs om Thore
Thore Petersen
Thore Petersen

Ny i Viegand Maagøe

Læs om Jonas
Jonas Engberg
Jonas Engberg

Michael har i over 25 års hjulpet kunder med at udvikle politikker og programmer, der fremmer energieffektivitet og bæredygtighed. I sin fritid nyder han at renovere gamle huse, cykle, vandre og spille ultimate frisbee.

Læs om Michael
Michael Scholand
Michael Scholand

Maya er den, der sørger for, at rammerne på kontoret i København altid er i orden, at der mælk til kaffen og frugt i køkkenerne. Og endnu vigtigere: Hun sørger for, at frokosten er klar og indbydende hver eneste dag, når kantinen bliver indtaget af kollegerne. Privat elsker hun at holde sig i gang med alt fra løb til volleyball, og når solen skinner, er hun at finde med familien i deres kolonihave.

Læs om Maya
Maya Bressendorf Petersen
Maya Bressendorf Petersen

Camille er digital til fingerspidserne og elsker at dykke ned i alt, der har med front- og backendudvikling eller UI/UX-design at gøre. Uden for arbejdstiden står den på sport, madlavning og strikning i stor stil.

Læs om Camille
Camille Rottbøll Gonnsen
Camille Rottbøll Gonnsen

Office Manager - VHK

Læs om Daniela
Profile picture
Daniela Kemna

Laura indsamler, strukturerer og analyserer data, så hun kan gøre det tilgængeligt for brugerne. Når hun skal slappe af, går hun I haven, hvor hun nørder beskæring og kompostering.

Læs om Laura
Laura Harboe Lindstrøm
Laura Harboe Lindstrøm

Clara Sofie er skarp på livscyklusvurderinger, klimaregnskaber, grønne offentlige indkøb og scenarieanalyser. Når hun ikke arbejder med bæredygtighed, bruger hun tiden på at klatre, danse, løbe og at hænge ud med vennerne i kollektivet, hvor hun bor.

Læs om Clara
Clara Sofie Jernholm Mogensen
Clara Sofie Jernholm Mogensen

Caroline er rådgiver med særlig fokus på ESG. Hun har fingrene dybt begravet i vores egenudviklede værktøj, ESG Navigator, som hun hjælper med at udvikle og udbrede, så det kommer så mange virksomheder til gode som muligt. Når den ikke står på ESG, nyder hun tiden med sin kæreste og den franske bulldog Agnes, yoga og meditation.

Læs om Caroline
Caroline Koustrup Duus
Caroline Koustrup Duus

Nanna arbejder med strategisk og økonomisk rådgivning indenfor den grønne omstilling, og hun er skarp til at bearbejde data og formidle resultaterne. Evner hun bruger, når hun dykker ned i klimaregnskaber ESG-rapportering. Fritiden bruger hun med løbeskoene på, en kite om livet eller langs kysten i den evige jagt på en smuk havørred.

Læs om Nanna
Nanna Bjerregaard Fredsted
Nanna Bjerregaard Fredsted

NY i Viegand Maagøe

Læs om Jørgen
Jørgen Ilkjær
Jørgen Ilkjær

Frederik er studentermedhjælper med fokus på at få det digitale til at understøtte den grønne omstilling. Han roder med softwareudvikling med et smil på læben.

Læs om Frederik
Frederik Tranders Christensen
Frederik Tranders Christensen

Frederik er miljøingeniør med fokus på miljøledelse, livscyklusanalyser og bæredygtige produkter. Han arbejder med EPD’er, Excel-beregnere og forskellige EU-projekter. I sin fritid spiller han skak og kører gokart.

Læs om Frederik
Frederik Nyled Feddersen
Frederik Nyled Feddersen

Helle arbejder med HR og har øje for at skabe så gode rammer for sine kolleger som muligt, og hun bidrager også til at løse juridiske opgaver og problemstillinger. Fritiden bruger hun gerne udendørs – og helst med sine hunde, børn og venner.

Læs om Helle
Helle Aaagard
Helle Aagaard

Gro arbejder med at udvikle vores ESG-indsatser på tværs af huset. Privat bruger hun tiden på havearbejde, lystfiskeri, musik, teater og god vin – helst i selskab med enten sine to døtre, kæresten eller gode venner.

Læs om Gro
Gro Kardel
Gro Kardel

Oliver har erfaring med at lave livscyklusanalyser og miljøvaredeklarationer, og den viden trækker han på som studentermedhjælper i bæredygtighedsteamet. I fritiden spiller han musik, ser film og dyrker en lille lidenskab for japanske tegneserier.

Læs om Oliver
Oliver Groth Christensen
Oliver Groth Christensen

Anders' kernekompetencer er procesdesign, optimering af industrielle processer og tekno-økonomiske- og pinch-analyser. Når han stempler ud, tramper han i pedalerne på sin racercykel, spiller ketsjersport og slapper af med fodbold på skærmen.

Læs om Anders
Anders Buchholt Lund
Anders Buchholt Lund

Wilhelm er en del af vores team i Spanien. Han er fullstack-udvikler, så han kan både frontend- og backend-udvikling. Når han ikke sidder foran en skærm, sveder han i fitnesscentret, hygger med madlavning og kører på motorcykel.

Læs om Wilhelm
Wilhelm Dombrowski
Wilhelm Najberg Dombrowski

Pernille hjælper på forskellige projekter om bæredygtighed. Når hun ikke arbejder eller studerer, løber hun ture, tegner eller går til koncerter og festivaler.

Læs om Pernille
Pernille
Pernille Dyrlund Ammentorp

Morten er skarp til dataanalyse og Excel, som han bruger til at trække brugbare indsigter ud af omfattende datasæt. Han har studeret dværgbirk i Vestgrønland (bare spørg ham) og er en entusiatisk amatørfotograf og glad for alt, der foregår udendørs.

Læs om Morten
Morten
Morten Mikkel Mejlhede Rolsted

Sissel er studentermedhjælper i bæredygtighedsteamet. Hun har en bachelor i Bæredygtig design og er i gang med sidste del af sin kandidat på DTU i Design og Innovation. At danse, tegne og sy er blandt yndlingsbeskæftigelserne.

Læs om Sissel
Sissel
Sissel Iversen Aboagye

Jakob arbejder primært med interessevaretagelse, strategi og styring. Han har en stærk metodisk og analytisk baggrund, hvor han har arbejdet med alt fra stakeholderanalyser og tilfredshedsanalyser til budgetanalyser og proceskortlægning. I fritiden er Jakob ivrig amatørmusiker med forkærlighed for jazz og funk.

Læs om Jakob
Jakob
Jakob Byg Hornbek

Kasper har en bachelor i Bæredygtigt Design og læser nu Bygningsdesign. Sin viden bruger han til at bidrage til udarbejdelsen af LCA'er og EPD'er og at rådgive om grønnere boliger. Ski, vandreture og beachvolley er foretrukne fritidsaktiviteter.

Læs om Kasper
Kasper Holst
Kasper Holst

Albert er specialiseret i modellering og simulering af varmepumper, termiske processer og varmeoverførsel. Når han ikke nørder den slags på arbejdet, bruger han tiden på vandreture og impro-teater.

Læs om Albert
Albert Bruun-Guassora

Mariana er fra Portugal og beskæftiger sig primært med livscyklusvurderinger og miljøvaredeklarationer (også kendt som LCA'er og EPD'er). Hun elsker at svømme. Som oftest indendørs, men om sommeren, når temperaturen er mere nådig, springer hun også gerne i havet.

Læs om Mariana
Mariana
Mariana Cipriano Jordão

Katja er receptionist og facility-assistent. Hun sørger med andre ord for, at hverdagen fungerer for kollegaerne. Fritiden bruger hun med sine to piger og hunden Pippi. Gerne ude i det fri, og ellers hjemme fordybet i kreative projekter.

Læs om Katja
Katja
Katja Bostrup

Morten rådgiver om grøn omstilling og finansiering med et særligt fokus på CSRD, ESRS og CSDDD - EU'sk for rapportering, standarder og styring af forsyningskæder inden for bæredygtighedsområdet. Når han ikke arbejder, nyder han familien, cykling, padeltennis og engelsk fodbold.

Læs om Morten
MortenJB
Morten Johansson Birtø

Jorge er digital seniorrådgiver og udvikler nye projekter og kundeløsninger - altid med fokus på at få integreret den grønne omstilling. Fritiden i Spanien bliver brugt på at nørde tech-nyheder, læse fantasy-litteratur og lide med den lokale fodboldklub Celta de Vigo.

Læs om Jorge
Jorge Rodríguez
Jorge Rodríguez Fernández

Luzie er projektleder med et særligt fokus på bæredygtighed i byggeribranchen. I fritiden dyrker Luzie masser af astanga-yoga og er sammen med vennerne - ofte med en tur i sauna og et godt måltid mad på programmet.

Læs om Luzie
Luzie
Luzie Rück

Camilla fokuserer særligt på klima- og ESG-strategi, hvor hun kan trække på sin viden om psykologi og ledelsesmotivation. I fritiden bliver der læst i stor stil, og Camilla griber også gerne selv pennen, hvis hun da ikke er ude at løbe en tur i de københavnske parker.

Læs om Camilla
Camilla-Starup
Camilla Starup

Daniel arbejder med klimaregnskaber og rådgiver kunder indenfor CO2-reduktion og SBTi-målsætninger. Når han ikke nørder CO2, bruger han sin tid sammen med sin lille familie, venner og udendørs i haven eller på cyklen.

Læs om Daniel
Daniel
Daniel Bech Nielsen

Rasmus hjælper med UX design, konceptudvikling, prototyping og workshops. Han interesserer sig for menneskers interaktion og adfærd med teknologi. I sin fritid spiller Rasmus fodbold, nyder fyraftensøl, og tager på vandreture ude i naturen.

Læs om Rasmus
Rasmus Busk Hyllemose

Renata er fra Brasilien og har mange års erfaring med bæredygtighed i byggebranchen. Hun har et særligt fokus på livscyklusvurderinger af byggematerialer og bæredygtighedstrategi. Når hun ikke arbejder, elsker hun at kokkerere lækre måltider, bage kager og brænde kalorier af til boksetræning.

Læs om Renata
Renata Guimarães
Renata Guimarães

Attila er særlig skarp på energikortlægning, energioptimering og termodynamik. Når han ikke nørder de emner, hygger han sig med vandsport, boksning og sine venner.

Læs om Attila
Attila Sulyok
Attila Sulyok

Felice har mange års erfaring fra Europakommissionen med arbejde på retningslinjer for bæredygtige produkter. Han arbejder med ecodesign, CO2-certificering, biobrændstof, og meget mere. I sin fritid elsker han mountain bike i naturen, fuglekiggeri og at spille folkemusik.

Læs om Felice
Felice Alfieri
Felice Alfieri

Mette har det overordnede ansvar for økonomi og administration med fokus på at styrke og udvikle interne processer. Fritiden bruges på famile og venner, gerne i sommerhuset på Agersø, træning (fitness, løb og badminton), samt bøger og have.

Læs om Mette
Mette Johansen
Mette Johansen

Ashish arbejder systematisk med mekaniske ingeniørløsninger, bæredygtighed og data analyse for at hjælpe virksomheder med at blive mere bæredygtige. I sin fritid elsker han at studere filosofi og lave mad.

Læs om Ashish
Ashish Chawla
Ashish Chawla

Josephine bidrager til strategisk og økonomisk rådgivning om grøn omstilling, grønne regnskaber og ESG. I fritiden holder hun af at være kulturel, dyrke fitness og yoga samt lave god mad i selskab med venner og familie.

Læs om Josephine
Josephine Amalie Østergaard Petersen
Josephine Amalie Østergaard Petersen

Ida sidder som rådgiver i vores digitale afdeling, hvor hun opdaterer hjemmesider, opsætter kampagneskabeloner og generel content management. I sin fritid elsker hun at læse og se serier, og så går hun mange ture med sin hund.

Læs om Ida
Ida Rebecca Olsen
Ida Rebecca Olsen

Kasper hjælper virksomheder mod en grønnere fremtid. Han har fokus på ESG strategier, klimaregnskaber, rapporteringsstandarder. Fritiden bruger han gerne på racercyklen, bag komfuret, i gamerstolen eller i haven. Om vinteren er han med garanti et eller andet sted i alperne på vej ned af en sort piste.

Læs om Kasper
Kasper Majlund Jakobsen
Kasper Majlund Jakobsen

Konrad faciliterer design- og innovationsprocesser på vores digitale projekter, så brugerne faktisk bliver engagerede. Hans kryptonit er chokoladeis, så han sørger for at holde sig fit med klatring, kampsport, tennis og meget mere.

Læs om Konrad
Konrad Kubak
Konrad Kubak

Gustav arbejder i vores hold for samfundsøkonomi, særlig med Science Based Targets, klimastrategier og carbon offsetting. I sin fritid dyrker han snowboarding, surfing og ølbrygning.

Læs om Gustav
Gustav Bruun Lyby
Gustav Bruun Lyby

Esben er uddannet bachelor i Global Business Engineering og har sin største styrker i projektledelse og virksomhedskommunikation. Han er på industriteamet og hjælper med eksekveringen af energioptimeringsprojekter. I fritiden bruger Esben, sammen med sin kone og 2 børn, meget tid i naturen på jagt, fiskeri og hulebyggeri.

Læs om Esben
Esben Bjerre Enevoldsen
Esben Bjerre Enevoldsen

Nikolaj arbejder som projektleder og hjælper virksomheder med deres ESG-strategier. Fritiden bruger han sammen med sin partner Charlotte og deres datter Asta. Derudover holder han af brætspil og sport, hvor især syvmandsfodbold er en favorit!

Læs om Nikolaj
Nikolaj Parbo
Nikolaj Parbo

Sneaster udvikler digitale løsninger. Hun brænder for at designe intuitive løsninger, som gør en forskel for brugeren. Fritiden bruger hun på at være ude i naturen, boksning, eller et af sine mange kreative sideprojekter.

Læs om Sneaster
Aster Sneaster Asrat
Sneaster Asrat

Ida hjælper i bæredygtighedsafdelingen med projekter indenfor klimaregnskaber, LCA og EPD’er. I fritiden er hun skipper i Havest Højskole, hvor hun sejler og underviser unge mennesker på deres skønne X-Yacht 99 sejlbåd i Svanemøllen. Ellers kan du finde hende på en volleyball-bane flere gange om ugen.

Læs om Ida
Profile picture
Ida Winther Jensen

Shane har mange års erfaring med at arbejde politisk med på bæredygtige produkter, såsom EU Ecolabel, EUs grønne offentlige indkøb, ecodesign og energimærkning. Shane bruger sin fritid med sin kone og hund, nyder at læse katolsk litteratur og drømmer om at fixe verden. Hans største svaghed er chokolade.

Læs om Shane
Shane Donatello
Shane Donatello

Kurt arbejder med termiske processer i industrien - højtemperatur varmepumper og varmelagring. Han arbejder derudover med machine learning. I sin fritid nyder Kurt at rejse med sin familie.

Læs om Kurt
Kurt Engelbrecht
Kurt Engelbrecht

Louise arbejder primært med rådgivning om og eksekvering af sociale medier, community- og content management. Fritiden bruges sammen med familie og venner, løb i naturen og træning i fitness – og som bosiddende i København elsker Louise at udforske byens kultur- og restaurantliv.

Læs om Louise
Louise Mønsted
Louise Mønsted

Jon arbejder med digitalt løsningsdesign, optimal udnyttelse af data, samt teknisk sparring på vores digitale produkter. Fritiden bruges på Internet-of-Things, Teknisk 3D-design og print. Og så er der også lige nogle børn.

Læs om Jon
Jon Klixbüll Langeland
Jon Klixbüll Langeland

Anders læser bæredygtig byudvikling på Aalborg Universitet og har stor interesse indenfor energiplanlægning for og i byer. Derudover har han et godt kendskab til geografiske informationssystemer og geografisk planlægning. I hans fritid elsker han at klatre, både indendørs og udendørs.

Læs om Anders
Anders Fisker Kristensen
Anders Fisker Kristensen

Rikke er interesseret i ethvert projekt som skaber positiv forandring, og involverer både teknologisk innovation og mennesker. I sin fritid nyder hun at klatre, gå ture med hunde, og afprøve nye hobbier og lave mad med sine venner.

Læs om Rikke
Rikke Hovedskov Andersen
Rikke Hovedskov Andersen

Som digital tekstforfatter arbejder Simone helhedsorienteret med at udvikle koncepter og kampagner samt at skrive tekst til diverse digitale platforme. I sin fritid drikker hun kaffe på legepladser, vender verdenssituationen med sine venner, og er korsanger i et vokalensemble for kvinder.

Læs om Simone
Simone Maria Brunshøj
Simone Maria Brunshøj

Andreas rådgiver om den grønne omstilling, laver klimaberegninger og arbejder med cirkulær økonomi. I sin fritid spiller han padeltennis, og finder gode genbrugsfund og upcycler møbler.

Læs om Andreas
andreas klinkby mansa
Andreas Klinkby Mansa

Emma interesserer sig for data og statistik, specielt når det anvendes til at undersøge samfundsproblematikker. I sin fritid elsker hun at være sammen med sine venner og lave god mad.

Læs om Emma
Emma Parslov
Emma Parslov

Mie arbejder med ledelse og strategi samt udvikling af nye strategiske forretningsområder. Derudover er hun stifter af netværket Sustainable Change Makers. Hun dyrker yoga, løber, læser bøger og svømmer i sin fritid.

Læs om Mie
Mie Skjødt Bruhn
Mie Skjødt Bruhn

Sofie arbejder med LCA'er og EPD'er, men laver også klimaaftryk for og CO2-beregnere for virksomheder. Hun bruger sin fritid på at spise og lave mad, og så brygger hun øl med sin bror og deres kærester.

Læs om Sofie
Sofie Anthonisen
Sofie Anthonisen

Mathias har særlig erfaring med at lave livscyklusvurderinger (LCA) og har arbejdet med forskellige tiltag indenfor energisektoren. Han spiller musik i sin fritid, og bruger tid med kæreste, venner og familie.

Læs om Mathias
Mathias Hermann
Mathias Hermann

Sebastian bidrager med innovative løsningsforslag til klimastrategier, bæredygtige foretningsmodeller, samt grønne regnskaber. I fritiden nyder han at løbe lange ture, klatre, cykle samt tage på fiske- og vandreture.

Læs om Sebastian
Sebastian Jensen
Sebastian Jensen

Pernille er passioneret omkring brugervenligt design og udvikling af digitale løsninger, der gør hverdagen lettere og det svære simpelt. Fritiden bruges på familie, koncerter og brætspil.

Læs om Pernille
pernille yding fredslund
Pernille Yding Fredslund

Søren arbejder over en bred kam med alle typer grafisk og digitalt design. I fritiden lægger han computeren væk og arbejder med tryk af træsnit, monotypier og ætsninger.

Læs om Søren
Søren Steensen
Søren Steensen

Louise er HR-ansvarlig og beskæftiger sig med drift, juridiske spørgsmål, trivsel og motivation samt udvikling. Fritiden bruger Louise med familie og venner, og gerne ved skov og sø i sit hus i Sverige.

Læs om Louise
Louise Ringtved Futtrup
Louise Ringtved Futtrup

Ann Charlott arbejder primært med strategisk kommunikation og projektledelse. Hun skaber forståelse og værdi ved at formidle komplekse emner, så det giver mening. Fritiden går med gode bøger og deltagelse i et fagligt strikkenetværk.

Læs om Ann
Ann Charlott Nielsen
Ann Charlott Nielsen

Andreas udarbejder strategier for energi og bæredygtighed med særlig fokus på energibesparelser i byggeri, grønne regnskaber og energiregnskaber. Andreas løber og cykler i fritiden, men allerhelst står han på ski.

Læs om Andreas
Andreas Wied
Andreas Schjørring Wied

Bjarne har specialiseret sig i strategiudarbejdelse, cost-benefit analyser, business case beregninger og modellering af energisystemer. Bjarne bruger sin fritid i Ballerup, hvor han bor med sin familie.

Læs om Bjarne
Bjarne Bach Viegand Maagøe
Bjarne Bach

Jia arbejder med rådgivning inden for klimastrategi, cirkulære forretningsmodeller, og facilitering af bæredygtig innovation. Fritiden bruges på venner, sport, og musik med sang, instrumenter og egne tekster.

Læs om Jia
Jia Johannes Chen
Jia Johannes Chen

Andreas arbejder blandt andet med energikortlægninger og energioptimering i industrien ud fra kontoret i Hinnerup. Fritiden går med sport, især cykling, jagt og venner

Læs om Andreas
Andreas Søgaard Kristensen
Andreas Søgaard Kristensen

Lia sidder især med fingrene begravet i livscyklusvurderinger og alt, der er relateret til dem. Det kan være PEF, CO2-aftryk, EPD’er og klimaregnskaber for både organisationer, virksomheder og produkter. I sin fritid nyder hun venner, familie og sin hund Viggo, danser og dyrker billedkunst.

Læs om Lia
lia
Lia Mundeling

Emil er en del af industriteamet i Hinnerup og arbejder med energikortlægninger og energioptimering af industrien. Fritiden bruges sammen med venner og familie eller på jagt i naturen.

Læs om Emil
emil
Emil Kruse Sørensen

Mark arbejder med presse og kommunikation og med at få spredt det grønne budskab på bedste vis. Fritiden bliver brugt i selskab med hans kæreste eller venner.

Læs om Mark
Mark Lindved Norup
Mark Lindved Norup

Rasmus er specialiseret i termodynamik og er passioneret om at nedbringe CO2-aftrykket i industrien. I sin fritid nyder han at dyrke forskellig sport og bruge tid med venner i og udenfor sit kollektiv.

Læs om Rasmus
rasmus
Rasmus Jelsbak Knudsen

Gustav arbejder med projektledelse og energioptimering i industrien og har meget bred erfaring i procesindustrien og instrumentering. I sin fritid kører Gustav mountainbike i skoven, helst på udfordrende spor.

Læs om Gustav
Gustav Olsen

Anders arbejder med klimastrategier, bæredygtige forretningsmodeller samt databehandling og -modellering. I fritiden kan han findes på familiegården på landet eller på eventyr i havkajakken.

Læs om Anders
anders richter Linden
Anders Richter Lindén

Bjarke er specialiseret i lovgivning om energieffektivisering og miljøforbedring af produkter, særligt produkter til bygnings- og industriinstallationer. Fritiden foregår helst ude i haven eller på gåtur i bakket landskab.

Læs om Bjarke
Bjarke Spliid Hansen

Frank arbejder med opbygning og kvalitetssikring af Energi- og CO2 regnskaber samt med innovation inden for sektorkobling og fleksible energisystemer. Sin fritid bruger Frank på hustru, børn og hund og gerne rejser til fjerne egne.

Læs om Frank
frank
Frank Krogh Iversen

Julie arbjeder med især med projekter inden for ecodesign, grønne offentlige indkøb og cirkulær økonomi. Sin fritid bruger Julie gerne på at spille volleyball, ro kajak eller spille brætspil med familie og venner.

Læs om Julie
Julie Kamp Albæk
Julie Kamp Albæk

Luna arbejder med projektledelse inden for bæredygtighedsstrategier og klimaplaner samt strategisk og økonomisk rådgivning om grøn omstilling. Fritiden går med crossfit og udeliv på surfboardet, i kajakken eller på vandreture.

Læs om Luna
Luna Ærø Witt

Louise har international rådgivningserfaring, især fra energisektoren, og arbejder med strategisk rådgivning og intern forretningsudvikling. I sin fritid cykler Louise landevejscykling, passer sin surdej og drikker rødvin med vennerne.

Læs om Louise
Louise Hansen

Ida arbejder med ESG- og klimastrategier - herunder strategiprocesser, baselinevurderinger, indsatsområder, målsætninger, KPI’er, rapportering og forankring. Hun arbejder også med CO2-regnskaber og Science Based Taget (SBTi) bistand. Ida elsker at sejle, male og læse – og masser af udeliv med sine 2 dejlige unger, mand og venner.

Læs om Ida
Ida Stokkebye Rueskov

Lasse rådgiver i miljøberegninger (LCA og EPD), klimaregnskaber og ERP-automatiserede CO2-beregninger. I sin fritid elsker han at fange fisk i Københavns Havn - oftest uden held.

Læs om Lasse
Lasse Thaisen
Lasse Vinblad Thaisen

Mie arbejder med industrien - kortlægninger, potentialer, energi- og miljøledelse, og er derudover ekspert indenfor mejeri. I sin fritid går hun lange ture i naturen omkring sit hus på landet, og bruger kvalitetstid med sin familie.

Læs om Mie
Mie Skaarup Brødsgaard

Christine er civilingeniør i energiplanlægning kombineret med efteruddannelse indenfor økonomi, strategi og ledelse. Hun har arbejdet bredt med energipolitik og planlægning. Christine er cykelentusiast og brænder for bæredygtighed.

Læs om Christine
Christine Rud Wennerberg

Amanda arbejder især med LCA og EPD. Hun rådgiver desuden i cirkulær økonomi og klimaregnskaber. I sin fritid tager Amanda sig af alle sine planter – især den basilikum hun har holdt i live de sidste 2 år.

Læs om Amanda
Amanda Worsøe Andersen
Amanda Worsøe Andersen

Andreas arbejder med energioptimering i industrien og har især kompetencer inden for elektrificering og varmepumper. I sin fritid holder Andreas sig aktiv ved at spille fodbold og løbe ture i skoven.

Læs om Andreas
andreas
Andreas Helk

Amro udarbejder CO2-regnskaber, scenarieanalyser og klimaplaner for kommuner i Danmark og internationalt. Han bruger fritiden med sin kone, familie og venner og trives bedst ude i det fri eller foran tv’et når der er sport.

Læs om Amro
Amro Hajir viegand maagøe
Amro Hajir

Magnus arbejder med termodynamiske energioptimeringer og varmepumper, og vejen til løsningen skal helst være holistisk. Fritiden foregår i vandet med enten kitesurfing, sejlads, dykning eller vinterbadning.

Læs om Magnus
Magnus Lyck Hansen Viegand Maagøe
Magnus Lyck Hansen

Irene er bogholder, og sørger for kreditorbogholderi og fakturering. I fritiden lytter Irene til lydbøger, går lange ture i naturen og ses ofte med sine børn til middag. Fun fact: Hun er vild med Formel 1.

Læs om Irene
Irene Andersen Viegand Maagøe
Irene Andersen

Jette arbejder med energieffektivisering og grøn omstilling af industrien. Hun har en strategisk og praktisk tilgang. Jette bruger fritiden med familie og venner – gerne i sin store bondegårdshave.

Læs om Jette
Jette Ellegaard Vejen Viegand Maagøe
Jette Ellegaard Vejen

Niklas arbejder med databehandling, termodynamik og varmepumper. Han er desuden ferm til at se helheden i store energisystemer. I fritiden nyder Niklas en gåtur med sin hund i Vanløse, hvor han bor med sin kæreste.

Læs om Niklas
Niklas Bagge Mogensen

Morten arbejder med databehandling, optimering af energiprocesser og feasibility heraf. Han er særligt god til at identificere potentielle områder for energioptimering.
I fritiden spiller Morten fodbold, jager og fisker. Han har også det store kørekort i madlavning.

Læs om Morten
morten sandstrøm
Morten Sandstrøm Petersen

Pimmie arbejder med energi- og bæredygtighedsstrategi, offentlige bygningers energiforbrug og -budgetter, CO2-regnskaber og adfærd. Fritiden går med bl.a. mountainbike og trailløb med Pimmies mand og 4 børn.

Læs om Pimmie
pimmie cordova schultz
Pimmie Cordova Schultz

Lene udarbejder bl.a. års- og månedsrapporter, følger op på likviditet og budgetter og hjælper projektlederne med projektøkonomien. I sin fritid holder Lene af at rejse - især til storbyer - og dyrke Helates.

Læs om Lene
lene winther
Lene Winther

Michael er særligt optaget af digitale løsninger, der fører til bæredygtig adfærd, og han er med fra den første idé til drift og videreudvikling. På hjemmefronten har familien glæde af Michaels passion for mad.

Læs om Michael
Michael Reuss
Michael Reuss

Astrid arbejder med datadrevne samfundsanalyser, beregningsværktøjer, impact assessment, finansiering og cost-benefit analyser. I sin fritid rejser Astrid, alt hvad hun kan, med kæreste og venner.

Læs om Astrid
Astrid Estrup Enemark
Astrid Estrup Enemark

Carsten er ansvarlig for økonomisk rådgivning om bæredygtighed. Han har 30 års erfaring inden for management, energi og finans. I sin fritid dyrker Carsten japansk kampsport og spiller guitar.

Læs om Carsten
Carsten Glenting
Carsten Glenting

Sophie arbejder med projektledelse og rådgivning inden for bl.a. digitale projekter, udbredelsesindsatser og rådgivningstjenester. Fritiden går med familieliv og crosstraineren i det lokale træningscenter.

Læs om Sophie
Sophie Sarauw
Sophie Sarauw

Kristian arbejder især med udvikling og rådgivning om borgerrettede initiativer og digitale kampagner om bæredygtighed. Fritiden går med familien i Søborg, og alt det fodbold, der kan klemmes ind.

Læs om Kristian
Kristian Sørensen
Kristian Sørensen

Nicklas arbejder med energioptimeringer og har særlige kompetencer inden for numeriske modeller, termodynamik og varmepumpeintegration. I sin fritid er Nicklas sammen med familien og underviser i karate.

Læs om Nicklas
Nicklas Høgh Iversen

Mette arbejder med ecodesign og energimærkning i EU-regi og med energioptimerings- og analysearbejde for industrikunder. Mette er sportsdykker og træner crossfit.

Læs om Mette
mette rames
Mette Rames

Kristian arbejder med klimaregnskaber, reduktionspotentialer, beregningsværktøjer og datahåndtering og har speciale i bioenergi og livscyklusanalyser. Kristian nyder at klatre og løbe i kuperet terræn.

Læs om Kristian
Kristian Madsen
Kristian Madsen

Jan rådgiver kunder i hele verden på engelsk, spansk og dansk om lovgivning og initiativer til fremme af bæredygtighed med fokus på effektiv brug af ressourcer i hele livscyklussen. I sin fritid elsker Jan at læse bøger på sin Kindle.

Læs om Jan
Jan Viegand

Annette ved alt om energieffektive produkter. Hun har stor erfaring med indkøbskrav, ecodesign og energimærkning og yder ekspertbistand til energimyndigheder. Annette lader op med havearbejde, lange gåture og gode bøger.

Læs om Annette
Annette Gydesen
Annette Gydesen

Peter rådgiver om energibesparelser, klima og energiforsyning og hjælper f.eks. industrivirksomheder med strategi, energiledelse og energisyn. Fritiden går med familien og evigt arbejde med huset i Birkerød.

Læs om Peter
peter maagøe petersen
Peter Maagøe Petersen

Peter udnytter sin mangeårige erfaring fra industrien, når han rådgiver virksomheder om energiforbrug, forsyningsanlæg og vedvarende energi. I fritiden nyder han familielivet både hjemme og på opdagelse i de latinske lande.

Læs om Peter
Peter Kristensen

Emil laver energikortlægninger, energispareprojekter og feasibility studier for små og store virksomheder. I sin fritid spiller Emil klaver, harmonika og synger og skriver til Ingeniørrevyen i Århus.

Læs om Emil
Emil Rosendal Albæk

Christian omlægger industrivirksomheders energiforbrug til mere miljøvenlige og vedvarende energikilder og rådgiver om energioptimeringer i erhvervslivet. Uden for kontoret er Christian aktiv spejder og klatreinstruktør.

Læs om Christian
Christian Jensen

Bjørn tilhører industriteamet i Hinnerup. Han arbejder med energikortlægning, overskudsvarme og ledelsessystemer. Fritiden går bl.a. med at løbe, cykle, jage og kitesurfe.

Læs om Bjørn
Bjørn Skjødt

Andreas arbejder med kortlægning, måling, databehandling og optimering af energistrømme, f.eks. feasibility studier af store varmepumper. I sin fritid tager Andreas på jagt- og fisketure og brygger øl.

Læs om Andreas
andreas riis christensen
Andreas Riis Christiansen

Fridolin arbejder med energirådgivning til industrivirksomheder fra proces til forsyningsanlæg, energiscreening, cost-benefit-analyser og vand- og energioptimering. Stort set hele al fritid går med at drive storfamilie; han har 4 børn.

Læs om Fridolin
Fridolin Müller Holm
Fridolin Müller Holm

Jakob beskæftiger sig med alle led af PR fra strategi til video- og tekstproduktion. Han elsker at finde og fortælle de gode historier om komplekse emner. Fritiden bruger Jakob på sine to drenge og på at fantasere om den næste cykel- og vandretur.

Læs om Jakob
Jakob Volf
Jakob Volf

Søren varetager den daglige ledelse af firmaet. Han har en stærk baggrund inden for økonomi, og har et indgående kendskab til energisektoren. Søren bruger sin fritid med familien, gerne på deres sejlbåd.

Læs om Søren
Søren Eriksen
Søren Eriksen

Kasper har stor erfaring med digitale projekter, koncept- og webudvikling og med at formidle. Han er optaget af brugervenlighed og teknologi.
En stor del af Kaspers fritid går med familien: Hans kone og deres 3 drenge.

Læs om Kasper
Kasper Egeberg
Kasper Egeberg

Annika beskæftiger sig med hele webprocessen fra strategi og koncept til udvikling og efterfølgende test og drift af applikation eller website. Hun er fan af storbyer og livemusik.

Læs om Annika
annika laybourn
Annika Laybourn

Sune er grafisk designer med speciale i identitetsdesign. Hans kompetencer dækker visuel kommunikation bredt, og han arbejder med alt fra tryksager til webdesign. Fritiden står på udeliv med kajak- og vandreture.

Læs om Sune
Sune Kliborg

Marianne rådgiver og udvikler kommunikationsløsninger om energi, klima og bæredygtighed. Fritiden nyder hun med sine to drenge - ofte på fodboldbanen - og elsker yoga og løb.

Læs om Marianne
Marianne Hartz Thomas