Digte? Nej tak. Procesindustri? Ja tak. Vores nye partner og leder af Hinnerupkontoret Christian Jensen har altid vidst, hvad han ville. For ham giver det livet mening at løse problemer.

16/5/22

Du ville aldrig tænke det, når du møder ham. For vores nye 36-årige partner og leder af Hinnerupkontoret Christian Jensen er kendt som solid, stabil, sindig og grundig. Men var han blevet undersøgt som 6-årig, havde han måske fået en ADHD-diagnose.

I hvert fald havde Christian en del uro i kroppen som barn. Men han blev ikke undersøgt. Han blev sendt til spejder.

”Jeg var stor og fuld af energi, så det var godt for mig at komme ud. Jeg har også altid elsket at bygge og gøre og løse problemer som: Skal vi se, om vi kan bygge et Eiffeltårn ud af rafter? Ja! Hvordan gør vi?” siger Christian.

30 drenge og 0 piger

Folkeskolen var Christian til gengæld ikke helt glad for.

”Jeg kan godt se værdien af almen dannelse – i dag. Men jeg havde nogle gange nej-hatten på i skolen, for dengang kunne jeg ikke se, hvorfor jeg skulle lære om digte og musik,” fortæller Christian.

Efter folkeskolen valgte han derfor en særlig it-linje på HTX, hvor han slap for fag som religion og old og i stedet kunne dyrke naturvidenskaben.

”Alle skulle have en bærbar computer – det var nyt dengang. Vi var 30 drenge og 0 piger. Jeg elskede det, for der var et super sammenhold. Heltene var dem, der var bedst til Counterstrike, og man var tovlig, hvis man gav 200 kr. for at få en smart frisure,” fortæller Christian.

Når man kan regne den ud

Året efter HTX gik med en pligttur i forsvaret og en tid som arbejdsmand i faderens tømmerfirma, før Christian kunne begynde på Aarhus Universitet. Han var aldrig i tvivl om, at han ville arbejde med proces, industri og kemi.

”Jeg kan godt lide, at det hele har en sammenhæng, og man kan regne det ud. Når du har styr på din termodynamik og din fysiske kemi, kan du nogenlunde regne ud, hvad der sker, når du gør et eller andet. Det giver mening for mig,” siger han.

Christian omlægger industrivirksomheders energiforbrug til mere miljøvenlige og vedvarende energikilder og rådgiver om energioptimeringer i erhvervslivet. Uden for kontoret er Christian aktiv spejder og klatreinstruktør.

Mobil: +45 31 75 17 20

Den tredje mand

I 2011 blev Christian færdig som ingeniør. Efter et job med at udvikle varmepumper for Johnson Controls begyndte han i 2013 hos Viegand Maagøe som den tredje mand på det nyopstartede Hinnerupkontor.

”Jeg opsøgte selv Peter Maagøe på en konference for at blive ansat, for jeg kan godt lide at komme hele vejen rundt i projekter i procesindustrien, hvor alt skal gå op. Det var lige det, jeg havde uddannet mig til og gerne ville. Så vi blev enige om, at jeg skulle være med til at bygge Hinnerupkontoret op,” fortæller Christian.

En spejderleder i virksomheden

Christian blev forfremmet flere gange over årene og blev i april udpeget som ny partner i Viegand Maagøe.

Han leder i dag den daglige drift i Hinnerup, hvor han nu har 9 kolleger. Her trækker han på sin erfaring som spejderleder, hvor han på et tidspunkt var chef for en division på 1.000 spejdere.

”Det er ikke så forskelligt at være leder i en virksomhed. For selvom jeg nu har pressionsmidler, så er det jo ikke sådan, man leder. For mig handler det om at prøve at forstå folks problemer – at gå ind i det sammen og finde en løsning,” siger Christian.

Han var heller ikke i tvivl om, at han ville være partner, da direktør Søren Eriksen bragte muligheden på bane.

”Jeg tænkte bare, at det var dejligt. Det er jo en stor anerkendelse, og jeg ser en fremtid i firmaet og vil gerne øge mit engagement,” siger han.

Spejderlivet er nu sat på vågeblus. For ud over arbejdet har Christian sin familie i Hinnerup med to små piger og en kone samt hus og have, der skal holdes.

christian

Mød vores medarbejdere

Ashish arbejder systematisk med mekaniske ingeniørløsninger, bæredygtighed og data analyse for at hjælpe virksomheder med at blive mere bæredygtige. I sin fritid elsker han at studere filosofi og lave mad.

Læs om Ashish
Ashish Chawla
Ashish Chawla

Kurt arbejder med termiske processer i industrien - højtemperatur varmepumper og varmelagring. Han arbejder derudover med machine learning. I sin fritid nyder Kurt at rejse med sin familie.

Læs om Kurt
Kurt Engelbrecht
Kurt Engelbrecht

Thomas arbejder med levende billeder, om det så er dokumentar, reklamer, portrætter eller animation. I sin fritid spiller han guitar i et band med sin barndomsven.

Læs om Thomas
Thomas Jensen
Thomas Jensen

Jon arbejder med digitalt løsningsdesign, optimal udnyttelse af data, samt teknisk sparring på vores digitale produkter. Fritiden bruges på Internet-of-Things, Teknisk 3D-design og print. Og så er der også lige nogle børn.

Læs om Jon
Jon Klixbüll Langeland
Jon Klixbüll Langeland

Pernille er passioneret omkring brugervenligt design og udvikling af digitale løsninger, der gør hverdagen lettere og det svære simpelt. Fritiden bruges på familie, koncerter og brætspil.

Læs om Pernille
pernille yding fredslund
Pernille Yding Fredslund

Ann Charlott arbejder primært med strategisk kommunikation og projektledelse. Hun skaber forståelse og værdi ved at formidle komplekse emner, så det giver mening. Fritiden går med gode bøger og deltagelse i et fagligt strikkenetværk.

Læs om Ann
Ann Charlott Nielsen
Ann Charlott Nielsen

Andreas udarbejder strategier for energi og bæredygtighed med særlig fokus på energibesparelser i byggeri, grønne regnskaber og energiregnskaber. Andreas løber og cykler i fritiden, men allerhelst står han på ski.

Læs om Andreas
Andreas Wied
Andreas Schjørring Wied

Bjarne har specialiseret sig i strategiudarbejdelse, cost-benefit analyser, business case beregninger og modellering af energisystemer.
Bjarne bruger sin fritid i Ballerup, hvor han bor med sin kone og datter.

Læs om Bjarne
Bjarne Bach Viegand Maagøe
Bjarne Bach

Jia arbejder med rådgivning inden for klimastrategi, cirkulære forretningsmodeller, og facilitering af bæredygtig innovation. Fritiden bruges på venner, sport, og musik med sang, instrumenter og egne tekster

Læs om Jia
Jia Johannes Chen
Jia Johannes Chen

Julie arbjeder med især med projekter inden for ecodesign, grønne offentlige indkøb og cirkulær økonomi. Sin fritid bruger Julie gerne på at spille volleyball, ro kajak eller spille brætspil med familie og venner.

Læs om Julie
Julie Kamp Albæk
Julie Kamp Albæk

Luna arbejder med projektledelse inden for bæredygtighedsstrategier og klimaplaner samt strategisk og økonomisk rådgivning om grøn omstilling. Fritiden går med crossfit og udeliv på surfboardet, i kajakken eller på vandreture.

Læs om Luna
Luna Ærø Witt

Louise har international rådgivningserfaring, især fra energisektoren, og arbejder med strategisk rådgivning og intern forretningsudvikling. I sin fritid cykler Louise landevejscykling, passer sin surdej og drikker rødvin med vennerne.

Læs om Louise
Louise Hansen

Lasse rådgiver i miljøberegninger (LCA og EPD), klimaregnskaber og ERP-automatiserede CO2-beregninger. I sin fritid elsker han at fange fisk i Københavns Havn - oftest uden held.

Læs om Lasse
Lasse Thaisen
Lasse Vinblad Thaisen

Mie arbejder med industrien - kortlægninger, potentialer, energi- og miljøledelse, og er derudover ekspert indenfor mejeri. I sin fritid går hun lange ture i naturen omkring sit hus på landet, og bruger kvalitetstid med sin familie.

Læs om Mie
Mie Skaarup Brødsgaard

Christine er civilingeniør i energiplanlægning kombineret med efteruddannelse indenfor økonomi, strategi og ledelse. Hun har arbejdet bredt med energipolitik og planlægning. Christine er cykelentusiast og brænder for bæredygtighed.

Læs om Christine
Christine Rud Wennerberg

Christopher har fokus på rådgivning indenfor cirkulær økonomi, såsom facilitering af bæredygtig produktudvikling, udvikling af cirkulære forretningsmodeller og grønne indkøbs-anbefalinger. I sin fritid spiller han squash og fodbold, eller ser Netlix med sin kæreste.

Læs om Christopher
christopher
Christopher Sonne Ravn

Amro udarbejder CO2-regnskaber, scenarieanalyser og klimaplaner for kommuner i Danmark og internationalt.
Han bruger fritiden med sin kone, familie og venner og trives bedst ude i det fri eller foran tv’et når der er sport.

Læs om Amro
Amro Hajir viegand maagøe
Amro Hajir

Magnus arbejder med termodynamiske energioptimeringer og varmepumper, og vejen til løsningen skal helst være holistisk. Fritiden foregår i vandet med enten kitesurfing, sejlads, dykning eller vinterbadning.

Læs om Magnus
Magnus Lyck Hansen Viegand Maagøe
Magnus Lyck Hansen

Jeppe arbejder med energikortlægning og energioptimering i industrien, især termodynamik, numeriske modeller og databehandling.
I sin fritid dyrker han styrkeløft, løber og går til koncerter. Ellers laver Jeppe god mad med sin kæreste og venner.

Læs om Jeppe
Jeppe Carstensen
Jeppe Rosendal Carstensen

Jette arbejder med energieffektivisering og grøn omstilling af industrien. Hun har en strategisk og praktisk tilgang. Jette bruger fritiden med familie og venner – gerne i hendes store bondegårdshave.

Læs om Jette
Jette Ellegaard Vejen Viegand Maagøe
Jette Ellegaard Vejen

Aleksander arbejder med grafik, storytelling og brugervenlighed. Når Aleksander ikke arbejder, putter han med sine to katte og tager sig godt af sine mange planter.

Læs om Aleksander
Aleksander Samuel Viegand Maagøe
Aleksander Samuel

Pimmie arbejder med energi- og bæredygtighedsstrategi, offentlige bygningers energiforbrug og -budgetter, CO2-regnskaber og adfærd. Fritiden går med bl.a. mountainbike og trailløb med Pimmies mand og 4 børn.

Læs om Pimmie
pimmie cordova schultz
Pimmie Cordova Schultz

Gitte holder styr på alle de praktiske opgaver i Viegand Maagøe og sørger for, at alle småting fungerer, så hverdagen glider i olie.
Fritiden bruger Gitte med sin mand, 2 børn og en hund.

Læs om Gitte
Gitte Due Viegand Maagøe
Gitte Due

Carsten er ansvarlig for økonomisk rådgivning om bæredygtighed. Han har 30 års erfaring inden for management, energi og finans. I sin fritid dyrker Carsten japansk kampsport og spiller guitar.

Læs om Carsten
Carsten Glenting
Carsten Glenting

Mette arbejder med ecodesign og energimærkning i EU-regi og med energioptimerings- og analysearbejde for industrikunder.
Mette er sportsdykker og træner næsten dagligt crossfit.

Læs om Mette
mette rames
Mette Rames

Kristian arbejder med klimaregnskaber, reduktionspotentialer, beregningsværktøjer og datahåndtering og har speciale i bioenergi og livscyklusanalyser. Kristian nyder at klatre og løbe i kuperet terræn.

Læs om Kristian
Kristian Madsen
Kristian Madsen

Peter rådgiver om energibesparelser, klima og energiforsyning og hjælper f.eks. industrivirksomheder med strategi, energiledelse og energisyn. Fritiden går med familien og evigt arbejde med huset i Birkerød.

Læs om Peter
peter maagøe petersen
Peter Maagøe Petersen

Peter udnytter sin mangeårige erfaring fra industrien, når han rådgiver virksomheder om energiforbrug, forsyningsanlæg og vedvarende energi. I fritiden nyder han familielivet både hjemme og på opdagelse i de latinske lande.

Læs om Peter
Peter Kristensen

Christian omlægger industrivirksomheders energiforbrug til mere miljøvenlige og vedvarende energikilder og rådgiver om energioptimeringer i erhvervslivet. Uden for kontoret er Christian aktiv spejder og klatreinstruktør.

Læs om Christian
Christian Jensen

Kasper har stor erfaring med digitale projekter, koncept- og webudvikling og med at formidle. Han er optaget af brugervenlighed og teknologi.
En stor del af Kaspers fritid går med familien: Hans kone og deres 3 drenge.

Læs om Kasper
Kasper Egeberg
Kasper Egeberg