Hun opgav sin frisørsalon for at stå for den daglige service i Viegand Maagøe. Gitte Due er smøreolien, der får hverdagen til at glide i firmaet.

Hun er blond med det skulderlange hår i en helt almindelig hestehale – men Viegand Maagøes 44-årige receptionist Gitte Due har haft mange frisurer og nærmest alle hårfarver i sit liv. Indtil 2016 var hun frisør med egen salon ”Cut’n’curl” i en ombygget garage under huset i fødebyen Allerød.

”Jeg havde det fedt nok i folkeskolen, men mest i frikvartererne. Lærerne synes ikke, det gik så godt, og jeg er også ordblind. Så bagefter prøvede jeg lidt forskelligt af på teknisk skole – det kunne man få lov til dengang – og fandt ud af, at jeg ville være frisør. Så det blev jeg. Jeg kunne godt lide at tale med mennesker og gik op i hår,” fortæller hun.

Jeg har en loose arbejdsplads

Med tiden blev Gitte træt af livet som selvstændig, der altid arbejdede hjemme. Hun smed sit CV på Jobindex, og en dag blev hun inviteret til samtale hos Viegand Maagøe. 2 dage senere var hun ansat.

I firmaet er Gitte kendt som den, der får hverdagen til at glide for alle ved at sætte frokost frem og dække op til møder, tage imod gæster og løbe ærinder.

”Jeg elsker mit arbejde. Når I er glade, så er jeg glad. Jeg får det til at køre og hjælper andre, så I bare kan sidde og arbejde. Jeg snakker med alle og får en tættere relation end med en tilfældig frisørkunde. Jeg kan godt lide, at det er en loose arbejdsplads uden dress code. Vi er gode til at joke med hinanden, uden at nogen føler sig krænket,” siger hun.

Gitte Due Viegand Maagøe

Gitte holder styr på alle de praktiske opgaver i Viegand Maagøe og sørger for, at alle småting fungerer, så hverdagen glider i olie.
Fritiden bruger Gitte med sin mand, 2 børn, 2 hunde – og crossfit.

Mobil: +45 31 75 17 37

Spændt op til afstressning

Uden for firmaet kan du møde Gitte i fitnesscenteret, hvor hun træner under temaer som max and tone, step and tone og 8×6.

– Det er holdtræning, men jeg er kun mig selv i det. Jeg kobler af og ser ikke slet, hvad de andre laver – heller ikke instruktøren. Jeg gør bare, hvad de siger. Det er afstressende for mig, siger Gitte.

Derhjemme bor Gitte med sin mand Stefan og børnene Sofie og Niklas – og hunden, en Stafford Terrier ved navn Nala.

gitte due viegand maagøe hund nala

Lær vores andre medarbejdere at kende

Ny studentermedhjælper vil ændre verden

Juniorprojektleder, Civilingeniør

Magnus Lyck Hansen Viegand Maagøe
Magnus Lyck Hansen

Jette sætter strøm til fremtiden

Chefrådgiver, Civilingeniør

Jette Ellegaard Vejen Viegand Maagøe
Jette Ellegaard Vejen

Amro analyserer klimaet

Seniorprojektleder, Cand.scient. i Klimaforandringer

Amro Hajir viegand maagøe
Amro Hajir

Aleksander designer verden grønnere

Juniorrådgiver, Digital creative, PBA i Design & business

Aleksander Samuel Viegand Maagøe
Aleksander Samuel

Kristian kortlægger klimaet

Projektleder, Cand.Scient i klimaforandringer

Kristian Madsen Viegand Maagøe
Kristian Madsen

Flemming vil løse alt

Rådgiver, Civilingeniør Sustainable Design

Flemming Andersen Viegand Maagøe
Flemming Andersen