Præsentation: Upscale energy efficiency financing

carsten glenting eefig

Vores kollega Carsten Glenting præsenterer de seneste resultater fra Energy Efficiency Financial Institutions Group ‘EEFIG’ om sammenhængen mellem energirenovering, kreditrisiko og aktivværdier.

Det sker på COP26 side-eventen “Upscale energy efficiency financing – identifying and overcoming the investment gap” på torsdag den 4. november kl. 17-18 CET.

For at deltage i den virtuelle begivenhed skal du tilmelde dig på www.cop26eusideevents.eu og derefter kan du vælge de begivenheder, du vil deltage i.

Vi hjælper SMV’erne i gang med den grønne omstilling

Klimaklar SMV klimastrategi smv'er

Søren Eriksen er i CleantechWatch sammen med Jacob Kjeldsen fra DI, hvor de fortæller om de mange fordele ved Klimaklar SMV.

Danske SMV’er risikerer at tabe markeder, fordi de ikke har samme kræfter til at få styr på deres klimaaftryk som de større virksomheder. Det er en skam, for firmaerne har typisk allerede de nødvendige data til at lave et klimaregnskab – de ved det bare ikke!

“Begrebet klimaregnskab skal hives ned fra det abstrakte niveau og gøres konkret. Det gør vi ved at indsamle dataene og lave det allerførste regnskab,” fortæller Jacob Kjeldsen.

Læs artiklen i CleantechWatch her og lær mere om Klimaklar SMV her.

 

Webinar: Adfærdskampagne om energibesparelse i børnehøjde

Energibesparelser i børnehøjde webinar

Gør børnene i din kommune til knivskarpe energiagenter

Ved at gøre god energiadfærd til en leg, bliver børn i stand til at spotte spildt energi og spare på både vand, lys, varme og elektricitet.

Kampagnen er udviklet i tæt samarbejde med Kolding Kommune, så både koncept, aktiviteter og materialer egner sig godt til et samarbejde mellem kommune og børnehaver.

På webinaret præsenterer vi kampagnens koncept, formål, materialer og aktiviteter. Du får også indblik i erfaringer fra Gentofte Kommune, som gennemførte adfærdskampagnen i efteråret 2020.

Webinaret er åbent for alle

Torsdag den 16. september 2021, 09:00 – 09:30

  • Velkomst
  • Hvorfor en kampagne om energibesparelse i din kommune?
  • Gode råd til arbejdet med børn og  energibesparelse
  • Præsentation af kampagnekoncept, indhold og materialer
  • Spørgsmål og afrunding

Tak for i dag!

TILMELD


Indlæs flere nyheder