Hvad er fremtiden for overskudsvarme?

Peter Maagøe Petersen

“Al projektudvikling inden for overskudsvarme stopper ved udgangen af 2019, hvis ikke der snarest sikres sammenhæng og rimelighed i lovgivning og incitamenter for virksomhedernes udnyttelse af overskudsvarme.”

Det var budskabet, da Peter Maagøe holdt et oplæg i Industriens Hus ved DI og Dansk Fjernvarmes konference om overskudsvarme i går.

Er du vores nye studentermedhjælper?

Ledigt job

Vi søger en grundig, struktureret og serviceorienteret studentermedhjælper til at være en del af vores team Kommunikation og Digitale Løsninger. Du skal have flair for den digitale verden og løse opgaver, som styrker den grønne omstilling i Danmark og internationalt.

I jobbet skal du indgå på tværs af vores services og ydelser og hjælpe med at øge værdien af dem. Du kommer til at tale med kunder og borgere, deltage aktivt på møder, skrive, webredigere og have stor en indflydelse på dine opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte

  • Webredigering i forskellige CMS-systemer
  • Interviews og telefonpasning
  • Skrive nyheder og SoMe-opslag
  • Ad hoc-opgaver.

Du vil blive oplært som en juniorrådgiver og får derfor en unik indføring i rådgivningsbranchen og særdeleshed i den grønne omstilling.

Jobbet er 10-15 timer om ugen, så det passer til dine studier.

Dit nye team

Du bliver en del af vores team Kommunikation & Digitale Løsninger, hvor vi er 10 journalister, kommunikatører, webredaktører, SoMe-specialister og grafikske designere. Du kommer også til at arbejde tværfagligt i hele huset.

Vi arbejder for offentlige myndigheder, private virksomheder og internationale organisationer. Vi skaber kommunikationskampagner, adfærdsændringer og datadrevne digitale værktøjer. Vi understøtter den grønne omstilling ved at integrerer kommunikation, digitale løsninger og metoder med vores indsigt i teknologi, samfundsøkonomi og investering.

Viegand Maagøe er ca. 50 rådgivere og arbejder fra kontorer i København og Århus. Stillingen er som udgangspunkt placeret i København.

Hvem er du?

  • Du er godt i gang med en universitetsuddannelse inden for kommunikation, business og/eller IT.
  • Du har stærke sociale kompetencer og kunne tænke dig at arbejde på tværs af fagområder.
  • Du er god til samarbejde – men kan også arbejde selvstændigt og struktureret.
  • Du har blod på tanden for at lære mere inden for både kommunikation og den grønne omstilling.
  • Du er ambitiøs og vil være med, hvor du virkelig kan bidrage til at rykke samfundet i en mere grøn retning.

Din ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen eller om os, så tag fat iMarianne Thomas, chef for Kommunikation og Digitale Løsninger, tlf. 24 83 26 83.

Send din ansøgning og CV inkl. evt. bilag senest den 19. september 2019 til job@viegandmaagoe.dk

Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Udnyt overskudsvarmen

Industriens overskudsvarme skal gå til fjernvarmenettet og ikke fuglene. Peter Maagøe holder i dag oplæg om netop dette til DI og Dansk Fjernvarmes konference om overskudsvarme. Han fortæller om vigtigheden i at forholde sig mere nuanceret til begrebet overskudsvarme, når ny lovgivning skal udformes. Peter kommer også kritikken om ”falsk overskudsvarme” i møde. Han opfordrer til at etablere en certificeringsordning, hvor en teknisk ekspert i et givet projekt kan verificere, om der er risiko for, at virksomheden producerer falsk overskudsvarme eller ej.


Indlæs flere nyheder