Præsentation: Upscale energy efficiency financing

carsten glenting eefig

Vores kollega Carsten Glenting præsenterer de seneste resultater fra Energy Efficiency Financial Institutions Group ‘EEFIG’ om sammenhængen mellem energirenovering, kreditrisiko og aktivværdier.

Det sker på COP26 side-eventen “Upscale energy efficiency financing – identifying and overcoming the investment gap” på torsdag den 4. november kl. 17-18 CET.

For at deltage i den virtuelle begivenhed skal du tilmelde dig på www.cop26eusideevents.eu og derefter kan du vælge de begivenheder, du vil deltage i.

Vi hjælper SMV’erne i gang med den grønne omstilling

Klimaklar SMV klimastrategi smv'er

Søren Eriksen er i CleantechWatch sammen med Jacob Kjeldsen fra DI, hvor de fortæller om de mange fordele ved Klimaklar SMV.

Danske SMV’er risikerer at tabe markeder, fordi de ikke har samme kræfter til at få styr på deres klimaaftryk som de større virksomheder. Det er en skam, for firmaerne har typisk allerede de nødvendige data til at lave et klimaregnskab – de ved det bare ikke!

“Begrebet klimaregnskab skal hives ned fra det abstrakte niveau og gøres konkret. Det gør vi ved at indsamle dataene og lave det allerførste regnskab,” fortæller Jacob Kjeldsen.

Læs artiklen i CleantechWatch her og lær mere om Klimaklar SMV her.

 

Energieffektivitet med færre risici gennem bedre referencedata

deep energy efficiency

Energieffektivitet i bygninger er en fantastisk måde at nå i mål med Europas klimamål. Den nye DEEP platform hjælper med at træffe bedre beslutninger, gennem risikovurdering og synliggørelse af fordelene ved investeringer i energieffektiviseringer på tværs af Europa.
Vores egen Carsten Glenting forklarer hvordan DEEP 2.0 gør det nemmere at vurdere finansielle risici gennem bedre brug af data.

Læs mere i artiklen herunder:
DEEP 2.0 – De-risking energy efficiency through better reference data