Viegand Maagøe kåret til Succesvirksomhed 2022

Efter gode resultater med flere års høj vækst er Viegand Maagøe kåret til Succesvirksomhed 2022.

Viegand Maagøe er netop kåret til Succesvirksomhed 2022 af Spar Nord og BDO i deres årlige prisuddeling. Med kåringen fulgte bl.a. disse ord:

”I har skabt solide resultater og høj vækst år efter år, hvilket har gjort jer til en af de foregangsvirksomheder, der skaber udvikling i jeres lokalområde og i det danske erhvervsliv. Derfor kan I velfortjent bryste jer af titlen som Succesvirksomhed 2022.”

Viegand Maagøes direktør Søren Eriksen glæder sig over kåringen.

”Succes handler for os om at skabe grøn omstilling – men for at gøre det, er der også brug for en velfungerende forretning. Det har vi heldigvis, som kåringen viser. Vi hyrer løbende dygtige og engagerede kolleger for at være de rigtige til at løse opgaverne, og jeg er både stolt og taknemmelig over vores succes,” siger Søren Eriksen.

Vil du være en del af den grønne succeshistorie? Se vores ledige job her

Hold op med at straffe virksomheder for at hjælpe klimaet

Søren Eriksen

Masser af virksomheder vil bidrage til at løse klimakrisen. Men i flere tilfælde holdes vi fast i sorte vaner af forældede skatteregler. 

Hvad nytter det, at virksomheder vil løse klimakrisen, når de løber panden mod en bureaukratisk mur i forsøget? Den oplevelse har vi haft for nylig.

Vores CEO, Søren, deler sine tanker om de forældede regler, der forhindrer os i at træffe det klimavenlige valg i dagens Børsen. Læs med her

Viegand Maagøe er nomineret til EY Entrepreneur of the Year

EY Entrepreneur of the Year

Vi har gjort os bemærket

Du har måske lagt mærke til, at vores arbejde med grøn omstilling gør sig bemærket ude i verden. Vi har blandt andet været med til at gøre SMV’erne Klimaklar, sammensætte DIs Topmøde 2022 og elektrificere industrien, for at nævne nogle af vores mest omtalte projekter. Det har medført en eksplosiv vækst i vores firma. Bare dette år har vi hyret over 35 nye medarbejdere.

Grøn omstilling er tidens vigtigste dagsorden, og vi er stolte over at det bliver anerkendt af EY. Kryds fingre for os. Vi håber vi vinder!

Hvad er EY Entrepreneur of the Year?

Vi lader EY forklare det selv: “Entrepreneurskab i 25 år. EY Entrepreneur Of The Year er verdens største og mest anerkendte vækstskaberkonkurrence. Det er en fejring af de entrepreneurer, der opbygger og driver succesfulde og dynamiske virksomheder. 

Det kræver noget helt særligt at skabe en virksomhed, der – også på langt sigt – skaber værdi. Det kræver mod, vedholdenhed og høje ambitioner, og når man møder skepsis og kritiske røster, skal man kunne holde fast i sine mål for at gøre sin drøm til virkelighed.

EY Entrepreneur Of The Year er en hyldest af, hvordan entrepreneurernes hårde arbejde bidrager til en bedre verden. EY Entrepreneur Of The Year adskiller sig nemlig markant fra andre vækstkonkurrencer ved at fokusere på mere end nøgletal og bundlinje. I arbejdet med at finde årets vækstskaber lægger vi lige så stor vægt på entrepreneurens rolle, værdier og ledelse – og ikke mindst samfundsmæssige engagement.”

Hvor og hvornår?

Der er regionskåring i København d. 26 oktober

Tid: Onsdag d. 26. oktober kl. 15.00 til 20.30

Sted:
Mercedes-Benz City
Sydhavnsgade 16
2450 København SV

Se program og tilmeld dig her

Landsfinalen afholdes d. 24. november i København

Vi krydser fingre for, at Viegand Maagøes arbejde vinder.