Bliv cirkulær med Ready2LOOP

Fra lineær til cirkulær med Ready2LOOP

Målrettet virksomhedsforløb: Vi hjælper dig og din virksomhed med at blive parat til omstillingen til en cirkulær økonomi ved at implementere nye cirkulære løsninger. Det gør vi ved at sætte dig i stand til at forstå hvor potentialet for din virksomhed ligger, ved at udforske hvilke muligheder du har indenfor cirkulære initiativer og ved at planlægge de nødvendige skridt til at udføre og skalere de udvalgte initiativer i din virksomhed.

Men hvad er cirkulær økonomi?

Målet med Cirkulær Økonomi er at afkoble værdiskabelsen fra brugen af ressourcer. Cirkulær Økonomi skifter diskussionen fra, hvordan vi får kunder til at købe og forbruge mere, til hvordan vi skaber kontinuerlig værdi fra de samme ressourcer. Det gøres ved at cirkulere produkter gennem flere forbrugs-cyklusser, forlænge produktets levetid og ved at tage bortskaffelsen og udnyttelsen af ressourcer i betragtning når produktet slutter sit livsforløb.

Cirkulær Økonomi kan levere mange nye muligheder for din virksomheds konkurrenceevne og kan have en positiv indflydelse på ’people, profit and planet’. Omstillingen til en cirkulær økonomi er dog ikke nogen nem opgave.

Derfor tilbyder vi et målrettet forløb til at hjælpe din virksomhed i gang.

Projektforløbet Ready2LOOP

deliverables Ready2LOOP

Webinar fra Ready2LOOP med vores egen Mette Rames.

Relevans i din virksomhed

Det forholder sig sandsynligvis sådan, at en cirkulær økonomi er et stort skift væk fra jeres virksomheds nuværende situation, og at omstillingen fra en lineær til en cirkulær økonomi kan virke overvældende. Hvordan kommer I i gang? Hvor burde I starte omstillingen i jeres organisation? Hvordan engagerer I jeres kollegaer og opnår den ønskede effekt?

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med at finde potentialer og lægge strategier gennem vores Ready2Loop forløb. Metoderne bag Ready2Loop platformen er udviklet og testet af DTU.

Vi hjælper jer med at…

  1. Skabe en konkret forståelse af principperne i Cirkulær Økonomi og hvad det kan betyde for jeres virksomhed.
  2. Måle hvor parate I som virksomhed er til at omstille jer til Cirkulære Økonomi på unikke parametre.
  3. Benchmarke jer mod andre danske og udenlandske virksomheder.
  4. Prioritere hvordan I starter eller fortsætter jeres rejse mod cirkularitet.
  5. Give jer en konkret handlingsplan for hvordan I kommer videre.

Kom i gang!

Vores Ready2LOOP forløb hjælper din virksomhed med at blive cirkulær. Alle virksomheder har mulighed for at optimere deres forsyningskæde, og vores erfarne rådgivere er klar til at hjælpe netop din virksomhed med de første spadestik.

Kontakt os her!

Nysgerrig på hvordan vi kan hjælpe din virksomhed? Ring eller skriv!

Jia Johannes Chen

Jia Johannes Chen

Projektleder, Civilingeniør

Mobil: +45 60 29 78 19

Data og analyser
Bæredygtige produkter viegand maagøe grøn omstilling cirkulære indkøb

Cirkulære indkøb og totaløkonomi går hånd i hånd

Cirkulær økonomi er vejen frem Målrettet virksomhedsforløb: Vi hjælper dig og din virksomhed med at blive parat til omstillingen til en cirkulær økonomi ved at implementere nye cirkulære løsninger. Det gør vi ved at sætte dig i stand til at forstå hvor potentialet for din virksomhed ligger, ved at udforske hvilke muligheder du har indenfor […]

Læs om casen