Klimaklar SMV klimastrategi smv'er

Sådan får du styr på din virksomheds CO2-aftryk

Webinar

Hør tre virksomheders historier

De store virksomheder kræver lige nu i stigende grad overblik over CO2-aftrykket og konkrete reduktionsplaner. De forpligter sig til at reducere CO2-udledninger fra hele værdikæden – også fra deres underleverandører. Derfor kræver både de store virksomheder i Danmark og kunder på eksportmarkederne nu, at deres underleverandører har viden om deres CO2-aftryk. Det betyder, at SMV’er i højere grad kommer i konkurrence om gamle og nye kunder.

Med støtte fra Industriens Fond har Fremstillingsindustrien og DI sammen med en række kompetente partnere udviklet projektet Klimaklar SMV, hvor 50 virksomheder i løbet af 2021 får hjælp til at beregne deres CO2 aftryk, kendskab til hvilke reduktionsmål de kan arbejde videre med og anbefalinger til markedsføring.

På dette webinar får du indblik i, hvordan din virksomhed kan få styr på sit CO2 aftryk. Derudover hører vi, hvad de tre første virksomheder i projektet har fået ud af at deltage. Hvilke anbefalinger har de fået?, og hvad kan de anbefale til andre SMVer, der gerne vil i gang?

Talere

Se webinaret her:

Klik her

Vil du høre mere om Klimaklar SMV?

Bjarne Bach

Afdelingsleder, Seniorprojektleder, Civilingeniør, MBA

Mobil: +45 51 89 28 07

Strategi
Klimaklar SMV klimastrategi smv'er

Klimastrategi giver konkurrencefordel for SMV’er

Hvordan sikrer danske SMV’er konkurrenceevnen på markeder med voksende klimakrav fra kunderne? Ved at sætte tal på og mål for CO2-udledningen. Viegand Maagøe hjælper danske SMV’er med at udnytte klimastrategier proaktivt. Sådan løser vi

Læs om casen