aksiom aksiomatisk podcast

Tips og tricks til mediehåndtering i forsyningssektoren

Kursus

Podcast

Kommunikation og digital

Teknisk rådgivning

Gør medierne til medspiller

Medieomtale kan være “make or break” for både forsyningsselskaber og kommuner i store tekniske projekter og i den daglige drift. Når man forstår spillereglerne i omgangen med journalister og medier, kan medierne blive en medspiller.

Forsyningsanalysen har i denne uge fokus på mediehåndtering i forsyningssektoren. Henrik Munksgaard og Jakob Volf guider teknikere i håndteringen af pressen.

  • Jakob Volf er kommunikationsrådgiver i Viegand Maagøe. Han har tidligere arbejdet som journalist for bl.a. DR og Ritzau og som pressemedarbejder i Miljøstyrelsen og Miljø- og Fødevareministeriet.
  • Henrik Munksgaard er selvstændig kommunikationsrådgiver. Han har været journalist på bl.a. Ritzau, Politiken, Berlingske og i Teknologiens Mediehus og har været presse- og kommunikationschef i Deloitte og NIRAS.

Du kan få flere værktøjer til at håndtere pressen, når Viegand Maagøe i samarbejde med Munksgaard Kommunikation afholder kursus 12. november.

Tilmelding: Klik her!

Lyt til Forsyningsanalysen her

Forsyningsanalysen giver dig hver uge skarpe analyser af aktuelle tendenser i forsyningssektoren. Analysen springer de indledende øvelser over og henvender sig direkte til folk, der arbejder professionelt med branchen.

Podcasten er udgivet af Aksiom i samarbejde med Viegand Maagøe.

Interesseret i faglig formidling gennem podcasts? Skriv til Klaus

Klaus Ulrik Mortensen Viegand Maagoe

Klaus Ulrik Mortensen

Chefrådgiver, PR og PA, journalist

Mobil: +45 25 68 80 00