Ydelser

Vores rådgivere er specialister indenfor energi og ressourcer, produkter, bygninger, økonomi og kommunikation.

Strategi

Viegand Maagøe er eksperter i strategisk rådgivning inden for energi, klima og bæredygtighed. Vi hjælper jer til at skabe grøn omstilling med sort bundlinje med den rigtige strategiske tilgang.
Se mere om vores Strategi-ydelser
Kommunikationsstrategi og PR

Nå jeres mål med den rigtige strategi. Vi udvikler koncepter og arbejder med branding, kommunikationsstrategi og PR.

kommunikationsstrategi og pr
Lovgivning

Der er økonomiske gevinster og sikkerhed i at få styr på de lovmæssige forhold. Vi tilbyder rådgivning om lovgivning til både virksomheder og myndigheder.

rådgivning om lovgivning
Forretningsmodeller

Skab grønne forretningsmodeller med sort bundlinje. Vi arbejder tæt sammen med kunden om at omforme forretningsideer til egentlige forretningsmodeller.

Forretningsmodeller
Transaktionsrådgivning

Vi rådgiver virksomheder, myndigheder og investorer om finansiering af grøn omstilling fra idé til realisation.

Transaktionsrådgivning
teknisk rådgivning

Teknisk rådgivning

Viegand Maagøes fageksperter er landets stærkeste inden for teknisk rådgivning om energioptimering og bæredygtige produkter. Vi rådgiver bl.a. industrivirksomheder, energiselskaber, produktudviklere og myndigheder.
Se mere om vores Teknisk-ydelser
Bæredygtige produkter

Vi rådgiver om bæredygtige produkter. Vi analyserer produkters miljøeffekter, vi vurderer forbedringsmuligheder, og vi hjælper med at udvikle og designe bæredygtige produkter.

Bæredygtige produkter
Bygninger

Bygningers energiforbrug kan blive markant mindre. Viegand Maagøe hjælper med at kortlægge og minimere bygningers energiforbrug.

Bygninger viegand maagøe
Forsyningssektoren

I en omskiftelig og politisk reguleret branche er investeringsbeslutningerne essentielle for forsyningssektoren. Vi hjælper med at træffe de rigtige beslutninger og føre projekterne ud i livet.

Forsyningssektoren rør pipes
Industri

Vælg det rigtige grundlag for energioptimering i industrien. Vi hjælper industrivirksomheder i alle aspekter af energioptimering i industri, fra indledende analyse til udført projekt.

Industri
data og analyser

Data og analyser

Viegand Maagøe tilbyder analyser til en række formål, fra finansielle modeller til kortlægninger af bl.a. energi- og ressourceforbrug og skræddersyede beregningsværktøjer. Vi graver dybt i data for at skabe grøn omstilling og hjælpe vores kunder.
Se mere om vores Data-ydelser
Brugeranalyser

Vi laver kvalitative og kvantitative brugeranalyser. Det giver dig indsigter, der gør det muligt at skabe skræddersyet indhold og budskaber, som rammer din målgruppe præcist.

brugeranalyser digital projektleder
Beregningsværktøjer

Vi skaber brugervenlige beregningsværktøjer fra A-Z. Beregningsværktøjer kan f.eks. give et overblik over økonomiske aspekter. Eller hvor meget I kan skåne miljøet ved at minimere CO2-udledning.

Beregningsværktøjer
Kortlægninger

Kortlægninger giver indblik i energi- og ressourceforbrug. Med dem kan virksomheder og myndigheder bl.a. planlægge en klimaindsats og spare penge ved at optimere produktion og drift.

Kortlægninger
kommunikation

Kommunikation og digital

Viegand Maagøe er kommunikationsbureau, designere og onlineeksperter samlet ét sted. Vi har en særlig kompetence inden for energi, klima og bæredygtighed. Her udnytter vi vores lange erfaring med at formidle effektivt i samarbejde med Viegand Maagøes fageksperter.
Se mere om vores kommunikations-ydelser
Design, grafik og animation

Professionelt design, grafik og animation er en nøglesten i effektfuld kommunikation. Vi løser store, komplekse opgaver, men vi leverer også enkeltelementer.

Design grafik og animation
Kommunikationsstrategi og PR

Nå jeres mål med den rigtige strategi. Vi udvikler koncepter og arbejder med branding, kommunikationsstrategi og PR.

kommunikationsstrategi og pr
Webløsninger og beregnere

Vi udvikler brugervenlige digitale løsninger. Det dækker alt fra komplekse websites til enkeltelementer som f.eks. apps, beregnere og SEO.

webloesninger-og-beregnere
Brugeranalyser

Vi laver kvalitative og kvantitative brugeranalyser. Det giver dig indsigter, der gør det muligt at skabe skræddersyet indhold og budskaber, som rammer din målgruppe præcist.

brugeranalyser digital projektleder
Kampagner

Vi udvikler og skaber målrettede kampagner. Det gør vi for at udbrede og forankre viden og påvirke adfærd, så vi kan måle maksimal effekt.

kampagner
Faglig formidling

Vi gør komplekst materiale let og tilgængeligt til alle formål – fra en enkelt tryksag til omfattende kampagner. Vi kan styre hele processen fra koncept til færdigt produkt.

Faglig formidling
Økonomiske analyser

Økonomiske analyser

Beskrivelse på vej...
Se mere om vores -ydelser
Finansieringsstrategi

Vi rådgiver om den rette finansieringsstrategi for at realisere jeres ambitiøse mål for forretningen og for kloden.

Transaktionsrådgivning
Samfundsøkonomiske analyser

Samfundsøkonomiske analyser er baggrunden for den gode beslutning. Vi rådgiver om grøn omstilling, hvor vi etablerer og kommunikerer samfundsøkonomiske analyser for politikker og projekter.

samfundsøkonomiske analyser
Finansielle modeller

Er projektet finansielt bæredygtigt? Vi assisterer med at udvikle finansielle modeller til at vurdere bæredygtigheden af projekter og forretningskoncepter under alternative scenarier.

Finansielle modeller
Verdensmålene

Vi understøtter FN’s Verdensmål

Viegand Maagøes arbejde understøtter FN’s 17 Verdensmål for 2030. Vores projekter bidrager særligt til at nå mål #7 og #12.

Se, hvordan vores projekter bidrager til de enkelte Verdensmål.

Kontakt og book møde

Du kan altid tage fat i adm. direktør Søren Eriksen, hvis du har en opgave, du skal have hjælp med.

Søren Eriksen

Partner, Administrerende direktør, Cand. Oecon.

Mobil: +45 20 20 24 54