Ydelser

Vores rådgivere er specialister indenfor energi og ressourcer, produkter, bygninger, økonomi og kommunikation.

Strategi

Viegand Maagøe er eksperter i strategisk rådgivning inden for energi, klima og bæredygtighed. Vi hjælper jer til at skabe grøn omstilling med sort bundlinje med den rigtige strategiske tilgang.
Se mere om vores strategiske ydelser
Kommunikationsstrategi og PR

Nå jeres mål med den rigtige strategi. Vi udvikler koncepter og arbejder med branding, kommunikationsstrategi og PR.

kommunikationsstrategi og pr
Transaktionsrådgivning

Vi rådgiver virksomheder, myndigheder og investorer om finansiering af grøn omstilling fra idé til realisation.

Transaktionsrådgivning
Undervisningsforløb og workshops

Uanset hvor I er på jeres bæredygtighedsrejse, kan vi skræddersy undervisningsforløb eller afholde halve eller hele dages workshops.

workshops
ESG Strategiforløb

Virksomheder kan drage fordel af at få udarbejdet en ESG strategi for deres bæredygtighedsindsats. Vi tilbyder to forløb, der hjælper din virksomhed videre.

esg strategiforløb
Science Based Targets

I Viegand Maagøe kan vi hjælpe jer med at kommunikere retvisende og målrettet om jeres tilslutning til Science Based Targets.

SBTi Science Based Targets initiative
Klimarapport

I jeres klimarapport kobler vi tallene til jeres strategiske og praksisorienterede arbejde med klima og reduktionstiltag.

Bæredygtige produkter
teknisk rådgivning

Teknisk rådgivning

Viegand Maagøes fageksperter er landets stærkeste inden for teknisk rådgivning om energioptimering og bæredygtige produkter. Vi rådgiver bl.a. industrivirksomheder, energiselskaber, produktudviklere og myndigheder.
Se mere om vores tekniske ydelser
Bæredygtige produkter

Vi rådgiver om bæredygtige produkter. Vi analyserer produkters miljøeffekter, vi vurderer forbedringsmuligheder, og vi hjælper med at udvikle og designe bæredygtige produkter.

Bæredygtige produkter
Bygninger

Bygningers energiforbrug kan blive markant mindre. Viegand Maagøe hjælper med at kortlægge og minimere bygningers energiforbrug.

Bygninger viegand maagøe
Forsyningssektoren

I en omskiftelig og politisk reguleret branche er investeringsbeslutningerne essentielle for forsyningssektoren. Vi hjælper med at træffe de rigtige beslutninger og føre projekterne ud i livet.

Forsyningssektoren rør pipes
Industri

Vælg det rigtige grundlag for energioptimering i industrien. Vi hjælper industrivirksomheder i alle aspekter af energioptimering i industri, fra indledende analyse til udført projekt.

Industri
data og analyser

Data og analyser

Viegand Maagøe tilbyder analyser til en række formål, fra finansielle modeller til kortlægninger af bl.a. energi- og ressourceforbrug og skræddersyede beregningsværktøjer. Vi graver dybt i data for at skabe grøn omstilling og hjælpe vores kunder.
Se mere om vores data ydelser
Brugeranalyser

Vi laver kvalitative og kvantitative brugeranalyser. Det giver dig indsigter, der gør det muligt at skabe skræddersyet indhold og budskaber, som rammer din målgruppe præcist.

brugeranalyser digital projektleder
Beregningsværktøjer

Vi skaber brugervenlige beregningsværktøjer fra A-Z. Beregningsværktøjer kan f.eks. give et overblik over økonomiske aspekter. Eller hvor meget I kan skåne miljøet ved at minimere CO2-udledning.

Beregningsværktøjer
Kortlægninger

Kortlægninger giver indblik i energi- og ressourceforbrug. Med dem kan virksomheder og myndigheder bl.a. planlægge en klimaindsats og spare penge ved at optimere produktion og drift.

Kortlægninger
kommunikation

Kommunikationsbureau

Vi arbejder med kreativ tænkning, faglig viden, skarp formidling og databaseret indsigt. Vi møder jer der, hvor I er på jeres bæredygtighedsrejse – og hjælper jer videre. Her kan du læse om alt det, vi kan bidrage med på kommunikationsområdet – fordelt på tre faser.
Se mere om vores kommunikationsydelser
FASE 3: Konkrete kommunikationstiltag

Kampagner, workshops, PR, digitale løsninger og meget mere. Viegand Maagøe Kommunikationsbureau har dyb erfaring på alle kommunikationsområder, og vi kan hjælpe jer med alt fra faglig formidling og strategi til konkret og kreativ eksekvering mod målgrupperne.

kommunikationsstrategi og pr
FASE 2: Sammenhængende bæredygtighedsfortælling

Fremtidens succesfulde virksomheder tager ansvar for mennesker, klima, miljø og samfund – og sætter ord på handlingerne, såvel som handling bag ordene. Vi hjælper jer med at skabe troværdig og effektfuld branding gennem en sammenhængende fortælling og en helhedsorienteret strategi for bæredygtighedskommunikation.

Faglig formidling
FASE 1: Purpose og bæredygtig forretningsstrategi

Stadig flere virksomheder og organisationer arbejder formålsdrevet med samfundsansvar og ønsker at bruge den indflydelse, de har, til at skabe bæredygtig udvikling. Vi kan hjælpe jer med at sætte retningen for arbejdet med bæredygtighed og sikre forankring i kommunikationen, så denne er tydeligt relateret til jeres virksomheds vision, mission og formål.

kampagner
Økonomiske analyser

Økonomiske analyser

Vi hjælper finansieringsinstitutioner og projektudviklere med at udvikle finansielle modeller til at vurdere bæredygtigheden af projekter og forretningskoncepter under alternative scenarier.
Se mere om vores økonomi ydelser
Forretningsmodeller

Skab grønne forretningsmodeller med sort bundlinje. Vi arbejder tæt sammen med kunden om at omforme forretningsideer til egentlige forretningsmodeller.

Forretningsmodeller
Finansieringsstrategi

Vi rådgiver om den rette finansieringsstrategi for at realisere jeres ambitiøse mål for forretningen og for kloden.

Transaktionsrådgivning
Samfundsøkonomiske analyser

Samfundsøkonomiske analyser er baggrunden for den gode beslutning. Vi rådgiver om grøn omstilling, hvor vi etablerer og kommunikerer samfundsøkonomiske analyser for politikker og projekter.

samfundsøkonomiske analyser
Finansielle modeller

Er projektet finansielt bæredygtigt? Vi assisterer med at udvikle finansielle modeller til at vurdere bæredygtigheden af projekter og forretningskoncepter under alternative scenarier.

Finansielle modeller
policy og regulering

Policy og regulering

Viegand Maagøe hjælper med at udforme lovkrav til produkter, bygninger og virksomheder, som skåner miljø og klima og sikrer lige konkurrencevilkår og store samfundsøkonomiske gevinster. For virksomheder er der økonomiske gevinster og sikkerhed i at få styr på de lovmæssige forhold.
Se mere om vores policy og regulering
Lovgivning

Der er økonomiske gevinster og sikkerhed i at få styr på de lovmæssige forhold. Vi tilbyder rådgivning om lovgivning til både virksomheder og myndigheder.

rådgivning om lovgivning
Verdensmålene

Vi understøtter FN’s Verdensmål

Viegand Maagøes arbejde understøtter FN’s 17 Verdensmål for 2030. Vores projekter bidrager særligt til at nå mål #7 og #12.

Se, hvordan vores projekter bidrager til de enkelte Verdensmål.

Kontakt og book møde

Du kan altid tage fat i adm. direktør Søren Eriksen, hvis du har en opgave, du skal have hjælp med.

Søren Eriksen

Søren Eriksen

Partner, Administrerende direktør, Cand. Oecon.

Mobil: +45 20 20 24 54