Video og animation

Med vores hjælp kan I servere budskaber kort og præcist, sikre engagement og indlevelse i jeres kommunikation, få sat et ansigt på jeres virksomhed eller organisation og komme bredt ud.

Læs mere om ydelsen
Bæredygtige produkter

Bæredygtighedskommunikation

Bæredygtighedsstrategi, greenwashing og ESG-rapportering er nogle af de begreber, som virksomheder skal have styr på for at være en del af erhvervslivet i dag og i fremtiden.

Læs mere om ydelsen
kampagner

FASE 1: Purpose og bæredygtig forretningsstrategi

Stadig flere virksomheder og organisationer arbejder formålsdrevet med samfundsansvar og ønsker at bruge den indflydelse, de har, til at skabe bæredygtig udvikling. Vi kan hjælpe jer med at sætte retningen for arbejdet med bæredygtighed og sikre forankring i kommunikationen, så denne er tydeligt relateret til jeres virksomheds vision, mission og formål.

Læs mere om ydelsen
Faglig formidling

FASE 2: Sammenhængende bæredygtighedsfortælling

Fremtidens succesfulde virksomheder tager ansvar for mennesker, klima, miljø og samfund – og sætter ord på handlingerne, såvel som handling bag ordene. Vi hjælper jer med at skabe troværdig og effektfuld branding gennem en sammenhængende fortælling og en helhedsorienteret strategi for bæredygtighedskommunikation.

Læs mere om ydelsen
kommunikationsstrategi og pr

FASE 3: Konkrete kommunikationstiltag

Kampagner, workshops, PR, digitale løsninger og meget mere. Viegand Maagøe Kommunikationsbureau har dyb erfaring på alle kommunikationsområder, og vi kan hjælpe jer med alt fra faglig formidling og strategi til konkret og kreativ eksekvering mod målgrupperne.

Læs mere om ydelsen