Om os

Vi skaber grøn omstilling

Grøn omstilling sker i et møde mellem teknologi, finansiering, kommunikation og adfærd. Derfor er Viegand Maagøe eksperter i de områder:

Grøn ER det nye sort, når vi skaber værdi med kunder overalt i verden. Vi styrker konkurrenceevnen og sikrer samtidig konkrete energi- og ressourceforbedringer. Fordi bæredygtighed betaler sig.

Se vores ydelser

Find din specialist

Vi er specialister inden for en lang række områder. Vi udnytter styrken af vores samlede fagligheder til at tænke nyt for at skabe de bedste løsninger.

Find en medarbejder

Tal og fakta

Viegand Maagøe blev etableret i 2006 og har i dag omkring 100 ansatte fordelt i København og Aarhus.

Cirka 80 % af kunderne er private og 20 % offentlige.

40 % af vores projekter er internationale.

Som en af de 1 % største leverandører til den offentlige sektor siden 2018, er Viegand Maagøe eliteleverandør til det offentlige.

Vi har hjulpet EU med at udvikle energikrav til produkter og ecodesign, der årligt sparer, hvad der svarer til hele Italiens energiforbrug eller
175 mio. ton olie

Kilde: EU-Kommissionen

Værdier

Vi arbejder ud fra 4 grundværdier. Værdierne er besluttet af medarbejdere og ledelse i fællesskab i 2016.

Helhedsorienteret værdi viegand maagøe

Helhedsorienteret

Vi sætter vores samlede faglighed i spil ved at lytte, stille spørgsmål og undre os. Vi tror på, at denne helhedsorienterede tilgang skaber de bedste løsninger for vores kunder – og for miljø og klima.

Ordentlighed værdi viegand maagøe

Ordentlighed

Vi holder ord, og samarbejdspartnere kan stole på, at vi er en god, loyal partner. Vores kunder skal opleve, at vi altid håndterer opgaver og situationer på en god måde.

Høj faglighed værdi viegand maagøe

Høj faglighed

Vi bruger aktivt vores dybe og samlede viden som eksperter – i projekter, i vores rådgivning og i vores løsninger. Vi deler viden internt og eksternt og udvikler løbende vores viden.

Bæredygtighed værdi viegand maagøe

Bæredygtighed

Vi arbejder for bæredygtighed, både miljømæssigt, økonomisk og socialt – lokalt og globalt. Grøn omstilling er kernen i vores arbejde, og vi køber f.eks. selv CO2-neutral strøm, cykler til møder og serverer postevand i stedet for flaskevand.

Science Based Targets initiative

Vores klimaindsats

Viegand Maagøes klimamål er en del af Science Based Targets initiative.

Vi fremmer grøn omstilling hos vores kunder – men også hos os selv.

Som den første grønne rådgiver i Danmark er vores klimamål blevet godkendt af Science Based Targets initiative (SBTi).

Vi har mål inden for både Scope 1, 2 og 3

Viegand Maagøes klimamål:

 • Scope 1 og 2: 50 % reduktion af klimaaftrykket i 2030
 • Scope 3: 30 % reduktion af klimaaftrykket pr. medarbejder i 2030

Vores mål på Scope 1 og 2 er en del af SBTi, mens vores Scope 3-mål går ud over SBTi-forpligtelsen.


Vores klimaindsats

Vores klimaregnskab
Verdensmålene

Vi understøtter FN’s Verdensmål

Viegand Maagøes arbejde understøtter FN’s 17 Verdensmål for 2030. Vores projekter bidrager særligt til at nå mål #7 og #12.

> Se, hvordan vores projekter bidrager til de enkelte Verdensmål.

Vi bidrager bl.a. ved at:

 • Spare energi i industrien
  Vi forbedrer konkurrenceevnen for vores kunder i industrien ved at optimere energiforbruget. F.eks. har vi hjulpet Arla med at spare 55 % gas og 15 % el på deres fabrik i Nørre Vium.
 • Udforme EU’s energikrav
  Vi udarbejder en vigtig del af det faglige grundlag for EU’s ecodesignkrav og energimærkning. Det fører til enorme energibesparelser, der i 2020 svarer det til årlige energiforbrug i Italien.
 • Hjælpe forbrugere til at spare energi
  For Energistyrelsen udbreder vi guides og gode råd om energibesparelse til almindelige forbrugere, erhvervsliv og det offentlige med SparEnergi.dk som omdrejningspunkt.

Vi bidrager bl.a. ved at:

 • Fremme cirkulær økonomi
  Vi rådgiver om cirkulære produkter og tjenester. Vi har bl.a. hjulpet med at up-cycle brugt husholdningsplast, så det kan erstatte ny plast i højværdi-produkter og recirkuleres op til 10 gange.
 • Forbedre ressourceforbrug i produktion
  Vi hjælper kunder med at udnytte ressourcer bedre. Vi har f.eks. hjulpet en virksomhed med at udnytte energi, som tidligere endte i et vådt køletårn, og har dermed bidraget til at reducere brugen af vand og kemikalier.
 • Se på hele livscyklussen
  Vi beregner totalomkostninger, der viser fordelene ved ressourceeffektive produkter. Bl.a. har vi vist, at lavere driftsudgifter gør det fordelagtigt at købe energieffektive computere, selvom de koster lidt mere i indkøbspris.

Presserum

Her finder du nyttig information om Viegand Maagøe. Alt materiale du finder her må frit benyttes i pressehistorier.

Presserum

Mød nogle af vores medarbejdere her

Thomas arbejder med levende billeder, om det så er dokumentar, reklamer, portrætter eller animation. I sin fritid spiller han guitar i et band med sin barndomsven.

Læs om Thomas
Thomas Jensen
Thomas Jensen

Jon arbejder med digitalt løsningsdesign, optimal udnyttelse af data, samt teknisk sparring på vores digitale produkter. Fritiden bruges på Internet-of-Things, Teknisk 3D-design og print. Og så er der også lige nogle børn.

Læs om Jon
Jon Klixbüll Langeland
Jon Klixbüll Langeland

Pernille er passioneret omkring brugervenligt design og udvikling af digitale løsninger, der gør hverdagen lettere og det svære simpelt. Fritiden bruges på familie, koncerter og brætspil.

Læs om Pernille
pernille yding fredslund
Pernille Yding Fredslund

Ann Charlott arbejder primært med strategisk kommunikation og projektledelse. Hun skaber forståelse og værdi ved at formidle komplekse emner, så det giver mening. Fritiden går med gode bøger og deltagelse i et fagligt strikkenetværk.

Læs om Ann
Ann Charlott Nielsen
Ann Charlott Nielsen

Andreas udarbejder strategier for energi og bæredygtighed med særlig fokus på energibesparelser i byggeri, grønne regnskaber og energiregnskaber. Andreas løber og cykler i fritiden, men allerhelst står han på ski.

Læs om Andreas
Andreas Wied
Andreas Schjørring Wied

Bjarne har specialiseret sig i strategiudarbejdelse, cost-benefit analyser, business case beregninger og modellering af energisystemer.
Bjarne bruger sin fritid i Ballerup, hvor han bor med sin kone og datter.

Læs om Bjarne
Bjarne Bach Viegand Maagøe
Bjarne Bach

Jia arbejder med rådgivning inden for klimastrategi, cirkulære forretningsmodeller, og facilitering af bæredygtig innovation. Fritiden bruges på venner, sport, og musik med sang, instrumenter og egne tekster

Læs om Jia
Jia Johannes Chen
Jia Johannes Chen

Claudia fokuserer på at øge effekten af vores digitale løsninger, ved at stille brugeren i centrum og optimere UX. Privat elsker hun at være i naturen, alene eller sammen med sin familie, og dyrke yoga.

Læs om Claudia
Claudia Erdem Viegand Maagøe
Claudia Erdem

Julie arbjeder med især med projekter inden for ecodesign, grønne offentlige indkøb og cirkulær økonomi. Sin fritid bruger Julie gerne på at spille volleyball, ro kajak eller spille brætspil med familie og venner.

Læs om Julie
Julie Kamp Albæk
Julie Kamp Albæk

Luna arbejder med projektledelse inden for bæredygtighedsstrategier og klimaplaner samt strategisk og økonomisk rådgivning om grøn omstilling. Fritiden går med crossfit og udeliv på surfboardet, i kajakken eller på vandreture.

Læs om Luna
Luna Ærø Witt

Louise har international rådgivningserfaring, især fra energisektoren, og arbejder med strategisk rådgivning og intern forretningsudvikling. I sin fritid cykler Louise landevejscykling, passer sin surdej og drikker rødvin med vennerne.

Læs om Louise
Louise Hansen

Lasse har specialiseret sig i cirkulære forretningsmodeller, affaldshåndtering, genanvendelse af plast og facilitering af innovationsprocesser. I sin fritid elsker han at fange fisk i Københavns Havn - oftest uden held.

Læs om Lasse
Lasse Thaisen
Lasse Vinblad Thaisen

Mie arbejder med industrien - kortlægninger, potentialer, energi- og miljøledelse, og er derudover ekspert indenfor mejeri. I sin fritid går hun lange ture i naturen omkring sit hus på landet, og bruger kvalitetstid med sin familie.

Læs om Mie
Mie Skaarup Brødsgaard

Christine er civilingeniør i energiplanlægning kombineret med efteruddannelse indenfor økonomi, strategi og ledelse. Hun har arbejdet bredt med energipolitik og planlægning. Christine er cykelentusiast og brænder for bæredygtighed.

Læs om Christine
Christine Rud Wennerberg

Christopher har fokus på rådgivning indenfor cirkulær økonomi, såsom facilitering af bæredygtig produktudvikling, udvikling af cirkulære forretningsmodeller og grønne indkøbs-anbefalinger. I sin fritid spiller han squash og fodbold, eller ser Netlix med sin kæreste.

Læs om Christopher
christopher
Christopher Sonne Ravn

Amro udarbejder CO2-regnskaber, scenarieanalyser og klimaplaner for kommuner i Danmark og internationalt.
Han bruger fritiden med sin kone, familie og venner og trives bedst ude i det fri eller foran tv’et når der er sport.

Læs om Amro
Amro Hajir viegand maagøe
Amro Hajir

Magnus arbejder med termodynamiske energioptimeringer og varmepumper, og vejen til løsningen skal helst være holistisk. Fritiden foregår i vandet med enten kitesurfing, sejlads, dykning eller vinterbadning.

Læs om Magnus
Magnus Lyck Hansen Viegand Maagøe
Magnus Lyck Hansen

Jeppe arbejder med energikortlægning og energioptimering i industrien, især termodynamik, numeriske modeller og databehandling.
I sin fritid dyrker han styrkeløft, løber og går til koncerter. Ellers laver Jeppe god mad med sin kæreste og venner.

Læs om Jeppe
Jeppe Carstensen
Jeppe Rosendal Carstensen

Jette arbejder med energieffektivisering og grøn omstilling af industrien. Hun har en strategisk og praktisk tilgang. Jette bruger fritiden med familie og venner – gerne i hendes store bondegårdshave.

Læs om Jette
Jette Ellegaard Vejen Viegand Maagøe
Jette Ellegaard Vejen

Aleksander arbejder med grafik, storytelling og brugervenlighed. Når Aleksander ikke arbejder, putter han med sine to katte og tager sig godt af sine mange planter.

Læs om Aleksander
Aleksander Samuel Viegand Maagøe
Aleksander Samuel

Pimmie arbejder med energi- og bæredygtighedsstrategi, offentlige bygningers energiforbrug og -budgetter, CO2-regnskaber og adfærd. Fritiden går med bl.a. mountainbike og trailløb med Pimmies mand og 4 børn.

Læs om Pimmie
pimmie cordova schultz
Pimmie Cordova Schultz

Gitte holder styr på alle de praktiske opgaver i Viegand Maagøe og sørger for, at alle småting fungerer, så hverdagen glider i olie.
Fritiden bruger Gitte med sin mand, 2 børn og en hund.

Læs om Gitte
Gitte Due Viegand Maagøe
Gitte Due

Carsten er ansvarlig for økonomisk rådgivning om bæredygtighed. Han har 30 års erfaring inden for management, energi og finans. I sin fritid dyrker Carsten japansk kampsport og spiller guitar.

Læs om Carsten
Carsten Glenting
Carsten Glenting

Mette arbejder med ecodesign og energimærkning i EU-regi og med energioptimerings- og analysearbejde for industrikunder.
Mette er sportsdykker og træner næsten dagligt crossfit.

Læs om Mette
mette rames
Mette Rames

Kristian arbejder med klimaregnskaber, reduktionspotentialer, beregningsværktøjer og datahåndtering og har speciale i bioenergi og livscyklusanalyser. Kristian nyder at klatre og løbe i kuperet terræn.

Læs om Kristian
Kristian Madsen
Kristian Madsen

Peter rådgiver om energibesparelser, klima og energiforsyning og hjælper f.eks. industrivirksomheder med strategi, energiledelse og energisyn. Fritiden går med familien og evigt arbejde med huset i Birkerød.

Læs om Peter
peter maagøe petersen
Peter Maagøe Petersen

Peter udnytter sin mangeårige erfaring fra industrien, når han rådgiver virksomheder om energiforbrug, forsyningsanlæg og vedvarende energi. I fritiden nyder han familielivet både hjemme og på opdagelse i de latinske lande.

Læs om Peter
Peter Kristensen

Christian omlægger industrivirksomheders energiforbrug til mere miljøvenlige og vedvarende energikilder og rådgiver om energioptimeringer i erhvervslivet. Uden for kontoret er Christian aktiv spejder og klatreinstruktør.

Læs om Christian
Christian Jensen

Kasper har stor erfaring med digitale projekter, koncept- og webudvikling og med at formidle. Han er optaget af brugervenlighed og teknologi.
En stor del af Kaspers fritid går med familien: Hans kone og deres 3 drenge.

Læs om Kasper
Kasper Egeberg
Kasper Egeberg

Find os

Sjælland, hovedkontor
Nørre Søgade 35
1370 København K
Jylland
Samsøvej 31
8382 Hinnerup