Bæredygtige produkter

Klimaregnskab i overskuelig rapport til jer og jeres interessenter

I Viegand Maagøe kan vi hjælpe jer med at udarbejde en rapport, der på en overskuelig og visuel måde viser tal og data i jeres seneste klimaregnskab. I rapporten kobler vi tallene til jeres strategiske og praksisorienterede arbejde med klima og reduktionstiltag. Vi stiller skarpt på, hvor I står i lige præcis det år, der er i fokus, og hvor I er på vej hen i årene, der kommer.

Indhold og data i rapporten vil være effektfuldt, solidt og retvisende – og de grafiske virkemidler vil skabe overblik, der gør det lettere for jeres medarbejdere, kunder, leverandører og samarbejdspartnere at forstå, hvordan I arbejder med klima og grøn omstilling i praksis.

At kommunikere jeres reduktionsmålsætninger og klimaindsatser har to vigtige fordele:

 • For det første vil jeres interessenter og markedet bedre kunne forstå betydningen af jeres mål og ambition og derved anerkende jeres vigtige arbejde med klimahandling.
 • For det andet vil I kunne positionere jer og fremvise jeres performance inden for grøn omstilling – ikke blot for et enkelt år, men som et årligt tiltag målrettet jeres interessenter.

scopes

camilla

Camilla Skjelborg Nielsen rådgiver inden for ESG, bæredygtighed og grøn omstilling med fokus på strategi, kommunikation og klimaregnskaber

Mobil: +45 25 30 13 86

Overblik med mening

Vi har samlet en pakke med indhold, I kan forholde jer til og kommunikere videre i jeres organisation:

 • En rapport på <15 sider
 • Tal og data opstillet på en visuel og letforståelig måde
 • Deep-dive på ‘Året, der gik’ og jeres vigtige indsatser på klimafronten
 • Profilering af jeres generelle arbejde med klima og grøn omstilling

Hvorfor vælge Viegand Maagøe?

Viegand Maagøe er specialister i at sikre effektfuld formidling af tekniske og komplicerede beregninger og analyser.

 • Erfaring
  Vi har mange års erfaring på tværs af brancher, der sikrer høj faglighed i vores projekter. Vi dokumenterer jeres bæredygtighed med fokus på solide data og retvisende kommunikation og med god forståelse for jeres interessenter og marked.
 • Klar kommunikation
  Vi sætter en ære i at udvikle klar kommunikation, der gør komplekse analyser lettilgængelige og til at forstå – altid med respekt for vigtigheden af solide og retvisende data og med fuld transparens som grundstenen i den effektfulde kommunikation.
 • Fagspecialister
  Vi er både specialister med stort teknisk kendskab til og erfaring med udarbejdelse af klimaregnskaber, samt kommunikationsspecialister og grafiske eksperter, der i et samarbejde kan sikre den højest mulige kvalitet af jeres klimarapport.

Nysgerrig på, hvad du kan med en solid klimarapport?

camilla

Camilla Skjelborg Nielsen

Rådgiver, cand.ling.merc i multikulturel kommunikation

Mobil: +45 25 30 13 86

Kommunikation og digital
Klimaklar SMV klimastrategi smv'er

Klimastrategi giver konkurrencefordel for SMV’er

Hvordan sikrer danske SMV’er konkurrenceevnen på markeder med voksende klimakrav fra kunderne? Ved at sætte tal på og mål for CO2-udledningen. Viegand Maagøe hjælper danske SMV’er med at udnytte en klimastrategi proaktivt. Sådan løser vi

Læs om casen