Kontakt


Aleksander Samuel

Juniorrådgiver, Digital creative, PBA i Design & business

tlf. +45 31 75 17 18

Om Aleksander

Aleksander arbejder med grafik, storytelling og brugervenlighed. Han sørger for, at vores arbejde er en fornøjelse at interagere med – uafhængigt af platformen. Når Aleksander ikke arbejder, holder han af at læse tegneserier, spille brætspil, putte med sine to katte og tage sig godt af sine mange planter.

Andreas Riis Christiansen

Projektleder, Civilingeniør

tlf. +45 31 75 17 44

Om Andreas

Andreas arbejder med kortlægning, måling, databehandling og optimering af energistrømme, f.eks. feasibility studier af store varmepumper. I sin fritid tager Andreas på jagt- og fisketure og brygger øl.

Andreas Schjørring Jørgensen

Projektleder, Civilingeniør

tlf. +45 31 75 17 43

Om Andreas

Andreas udarbejder strategier for energi og bæredygtighed med særlig fokus på energibesparelser i byggeri, grønne regnskaber og energiregnskaber. Andreas løber og cykler i fritiden, men allerhelst står han på ski.

Annemette Terp-Nielsen (BARSEL)

Juniorrådgiver, Kommunikation og PR, Cand. Soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse

tlf. +45 31 75 17 38

Om Annemette

Annemette arbejder med digitale projekter, PR og rådgivningstjenester. Hun administrerer både intern og ekstern kommunikation på forskellige sociale medier samt producerer indhold til f.eks. SparEnergi.dk.
I sin fritid dyrker Annemette yoga og løber en del. Hun elsker at læse gode bøger og hygge sig med madlavning.

Annette Gydesen

Partner, Chef for Bæredygtighed, Civilingeniør

tlf. +45 31 75 17 06

Om Annette

Annette ved alt om energieffektive produkter. Hun har stor erfaring med indkøbskrav, ecodesign og energimærkning og yder ekspertbistand til energimyndigheder. Annette lader op med havearbejde, lange gåture og gode bøger.

Annika Laybourn

Seniorspecialist, Online-formidling og Brugervenlighed

tlf. +45 28 19 00 62

Om Annika

Annika beskæftiger sig med hele webprocessen fra strategi og koncept til udvikling og efterfølgende test og drift af applikation eller website. Hun er fan af storbyer og livemusik.

Astrid Estrup Enemark (BARSEL)

Rådgiver, Cand.Polit.

tlf. +45 60 29 78 04

Om Astrid

Astrid arbejder med datadrevne samfundsanalyser, beregningsværktøjer, impact assessment, finansiering og cost-benefit analyser. I sin fritid rejser Astrid, alt hvad hun kan, med kæreste og venner.

Bjarne Bach

Afdelingsleder, Seniorprojektleder, Civilingeniør, MBA

tlf. +45 51 89 28 07

Om Bjarne

Bjarne har specialiseret sig i strategiudarbejdelse, cost-benefit analyser, business case beregninger og modellering af energisystemer.
Bjarne bruger sin fritid i Ballerup, hvor han bor med sin kone og datter.

Bjørn Skjødt Sørensen

Projektleder, Ingeniør

tlf. +45 31 75 17 19

Om Bjørn

Bjørn tilhører industriteamet i Hinnerup. Han arbejder med energikortlægning, overskudsvarme og ledelsessystemer. Fritiden går bl.a. med at løbe, cykle, jage og kitesurfe.

Carsten Glenting

Partner, Chef for strategi, samfundsøkonomi og finansiering

tlf. +45 21 64 34 89

Om Carsten

Carsten er ansvarlig for strategisk og økonomisk rådgivning om grøn omstilling. Han har 30 års erfaring inden for management, energi og finans. I sin fritid dyrker Carsten japansk kampsport og spiller guitar.

Christian Aage Lundsgaard

Projektleder, Ingeniør, MA i Sustainable Design

tlf. +45 31 75 17 07

Om Christian

Christian arbejder med cirkulær økonomi, bæredygtighed samt produktudvikling. Fritiden tilbringer Christian med sin kone og deres to store drenge, gerne på vandre-og løbeture. Christian har udgivet børneromanen ”Når jaguaren brøler”.

Christian Jensen

Afdelingsleder, Seniorprojektleder, Civilingeniør

tlf. +45 31 75 17 20

Om Christian

Christian omlægger industrivirksomheders energiforbrug til mere miljøvenlige og vedvarende energikilder og rådgiver om energioptimeringer i erhvervslivet. Uden for kontoret er Christian aktiv spejder og klatreinstruktør.

Christian Nørr Jacobsen

Projektleder, Civilingeniør i bæredygtig energi

tlf. +45 31 75 17 21

Om Christian

Christian arbejder med energiplanlægning for kommuner og forsyninger og projekter inden for varmeforsyning og energibesparelser. Fritiden går med at ordne hus og hygge sig med sin kæreste og datter.

Daniel Mach

Rådgiver, Civilingeniør

tlf. +45

Om Daniel

Daniel har bred erfaring med forsyningsanlæg, især køle- og varmeanlæg. Hans implementerer af energioptimeringsprojekter i industrien. Derhjemme holder han hus, have og hund og taler engelsk, tysk, russisk, tjekkisk og polsk.

Emil Albæk Kristiansen

Juniorrådgiver, Civilingeniør

tlf. +45 31 75 17 10

Om Emil

Emil laver energikortlægninger, energispareprojekter og feasibility studier for små og store virksomheder. I sin fritid spiller Emil klaver, harmonika og synger og skriver til Ingeniørrevyen i Århus.

Emma Støvring

Stud.medhjælper, Digital kommunikation, MA stud. i cand.merc.(kom.)

tlf. +45 60 29 78 05

Om Emma

Emma rådgiver private om energibesparelser og assisterer vores webredaktør. I sin fritid spiller hun fodbold og tager på ture i det fri.

Fridolin Müller Holm

Partner, Chef for Industri, Civilingeniør

tlf. +45 31 75 17 14

Om Fridolin

Fridolin arbejder med energirådgivning til industrivirksomheder fra proces til forsyningsanlæg, energiscreening, cost-benefit-analyser og vand- og energioptimering. Stort set hele al fritid går med at drive storfamilie; han har 4 børn.

Gitte Due

Receptionist

tlf. +45 31 75 17 37

Om Gitte

Gitte holder styr på alle de praktiske opgaver i Viegand Maagøe og sørger for, at alle småting fungerer, så hverdagen glider i olie.
Fritiden bruger Gitte med sin mand, 2 børn, 2 hunde - og crossfit.

Irene Andersen

Bogholder

tlf. +45 31 75 17 24

Om Irene

Irene er bogholder, og sørger for kreditorbogholderi og fakturering. I fritiden lytter Irene til lydbøger, går lange ture i naturen og ses ofte med sine børn til middag. Fun fact: Hun er vild med Formel 1.

Jakob Mau Pedersen

Rådgiver, Cand.Polit.

tlf. +45 31 75 17 09

Om Jakob

Jakob er økonom med særligt kendskab til strategi- og politikudvikling, regulering og økonomiske analyser af grønne forretningsmuligheder.
Og så spiller han klarinet, så fuglene synger.

Jakob Volf (BARSEL)

Kommunikationsrådgiver, PR og onlineformidling, Journalist

tlf. +45 31 75 17 17

Om Jakob

Jakob beskæftiger sig med alle led af PR fra strategi til video- og tekstproduktion. Han elsker at finde og fortælle de gode historier om komplekse emner. Fritiden bruger Jakob på sine to drenge og på at fantasere om den næste cykel- og vandretur.

Jan Viegand

Partner, Civilingeniør, Journalist

tlf. +45 20 85 80 94

Om Jan

Jan rådgiver om energieffektivitet af produkter med særlig fokus på it og elektronik. Han formidler også energifaglige emner og udvikler it-værktøjer.
Jan har Spanien som andet fædreland og elsker at læse bøger på sin Kindle.

Jette Ellegaard Vejen

Chefrådgiver, Civilingeniør

tlf. +45 31 75 17 04

Om Jette

Jette arbejder med energieffektivisering og grøn omstilling af industrien. Hun har en strategisk og praktisk tilgang. Jette bruger fritiden med familie og venner – gerne i hendes store bondegårdshave.

Kasper Egeberg

Seniorprojektleder, Digital udvikling og analyser, Cand.comm

tlf. +45 22 58 09 75

Om Kasper

Kasper har stor erfaring med digitale projekter, koncept- og webudvikling og med at formidle. Han er optaget af brugervenlighed og teknologi.
En stor del af Kaspers fritid går med familien: Hans kone og deres 3 drenge.

Kristian Madsen

Projektleder, Cand.Scient i klimaforandringer

tlf. +45 31 75 17 36

Om Kristian

Kristian arbejder med klimaregnskaber, reduktionspotentialer, beregningsværktøjer og datahåndtering og har speciale i bioenergi og livscyklusanalyser. Kristian nyder at klatre og løbe i kuperet terræn.

Kristian Sørensen

Seniorrådgiver, Analyser og værktøjer, Cand.Mag.

tlf. +45 24 60 23 41

Om Kristian

Kristian arbejder især med udvikling og rådgivning om borgerrettede initiativer og digitale kampagner om bæredygtighed. Fritiden går med familien i Søborg, og alt det fodbold, der kan klemmes ind.

Larisa Maya-Drysdale (BARSEL)

Seniorprojektleder, Civilingeniør, Ph.d.

tlf. +45 31 75 17 35

Om Larisa

Larisa leverer ekspertbistand om bæredygtige løsninger for produkter og bygninger. Hun arbejder bl.a. med LCA, Cradle to Cradle og klimarapportering. Hun lader op i naturen ved at campere, dykke og ro i kajak.

Lene Hammer

Bogholder

tlf. +45 31 75 17 12

Om Lene

Lene er intern medarbejder og har ansvar for bogholderiet. Lene kobler af i naturen, på golfbanen eller på rejse.

Lene Winther

Chef for økonomi og administration, HD-R

tlf. +45 27 10 42 79

Om Lene

Lene udarbejder bl.a. års- og månedsrapporter, følger op på likviditet og budgetter og hjælper projektlederne med projektøkonomien. I sin fritid holder Lene af at rejse - især til storbyer - og dyrke Helates.

Louise Hedelund Sørensen

Seniorspecialist, Civilingeniør

tlf. +45 31 75 17 22

Om Louise

Louise arbejder med beregninger og analyser af energiforhold i bygninger og med udrednings- og udviklingsprojekter som beregningsværktøjer. I fritiden findes Louise på spejderture, vandreture og mountainbike.

Marianne Hartz Thomas

Partner, Chef for kommunikation og digitale løsninger, Journalist, MBA

tlf. +45 24 83 26 63

Om Marianne

Marianne rådgiver og udvikler kommunikationsløsninger om energi, klima og bæredygtighed. Fritiden nyder hun med sine to drenge - ofte på fodboldbanen - og elsker yoga og løb.

Mette Rames

Projektleder, Civilingeniør

tlf. +45 31 75 17 13

Om Mette

Mette arbejder med ecodesign og energimærkning i EU-regi og med energioptimerings- og analysearbejde for industrikunder.
Mette er sportsdykker og træner næsten dagligt crossfit.

Michael Reuss

Seniorrådgiver, Digital konceptudvikling

tlf. +45 31 24 24 62

Om Michael

Michael er særligt optaget af digitale løsninger, der fører til bæredygtig adfærd, og han er med fra den første idé til drift og videreudvikling. På hjemmefronten har familien glæde af Michaels passion for mad.

Michelle Peled

Projektleder, Civilingeniør

tlf. +45 31 75 17 26

Om Michelle

Michelle arbejder med ecodesign og energimærkning af produkter, grønne indkøb, effektvurderinger, dataanalyser og beregningsværktøjer.
Michelle kobler af ved at svømme og gå i biografen.

Morten Sandstrøm Petersen

Juniorprojektleder, civilingeniør

tlf. +45 60 29 78 03

Om Morten

Morten arbejder med databehandling, optimering af energiprocesser og feasibility heraf. Han er særligt god til at identificere potentielle områder for energioptimering.
I fritiden spiller Morten fodbold, jager og fisker. Han har også det store kørekort i madlavning.

Nicklas Høgh Iversen

Projektleder, Civilingeniør

tlf. +45 31 75 17 32

Om Nicklas

Nicklas arbejder med energioptimeringer og har særlige kompetencer inden for numeriske modeller, termodynamik og varmepumpeintegration. I sin fritid er Nicklas sammen med familien og underviser i karate.

Niklas Bagge Mogensen

Juniorprojektleder, civilingeniør

tlf. +45 60 29 78 06

Om Niklas

Niklas arbejder med databehandling, termodynamik og varmepumper. Han er desuden ferm til at se helheden i store energisystemer. I fritiden nyder Niklas en gåtur med sin hund i Vanløse, hvor han bor med sin kæreste.

Peter Kristensen

Chefrådgiver, Civilingeniør

tlf. +45 31 75 17 23

Om Peter

Peter udnytter sin mangeårige erfaring fra industrien, når han rådgiver virksomheder om energiforbrug, forsyningsanlæg og vedvarende energi.
I fritiden nyder han familielivet både hjemme og på opdagelse i de latinske lande.

Peter Maagøe Petersen

Partner, Civilingeniør, Ph.d.

tlf. +45 21 70 03 08

Om Peter

Peter rådgiver om energibesparelser, klima og energiforsyning og hjælper f.eks. industrivirksomheder med strategi, energiledelse og energisyn. Fritiden går med familien og evigt arbejde med huset i Birkerød.

Peter Skov Hansen

Rådgiver, Civilingeniør

tlf. +45 60 29 78 01

Om Peter

Peter arbejder med ecodesign, markedstilsyn, energimærkning af produkter, cirkulær økonomi og dataindsamling og -analyser. Han bor i Odense og spiller håndbold i fritiden.

Peter Taarnhøj Petersen

Chefrådgiver, diplomingeniør

tlf. +45 31 75 17 05

Om Peter

Peter har mere end 25 års erfaring i at rådgive fjernvarmeselskaber. Han hjælper både små og store fjernvarmeselskaber med alt fra energiplanlægning, beslutningsgrundlag og udbud til økonomisk og teknisk rådgivning. I fritiden løber Peter en tur i skoven eller rundt om en af de smukke søer nær hjemmet i Viborg.

Pimmie Cordoca Schultz

Projektleder, Civilingeniør

tlf. +45 31 75 17 08

Om Pimmie

Pimmie arbejder med energi- og bæredygtighedsstrategi, offentlige bygningers energiforbrug og -budgetter, CO2-regnskaber og adfærd. Fritiden går med bl.a. mountainbike og trailløb med Pimmies mand og 4 børn.

Rikke Næraa

Projektleder, Ingeniør

tlf. +45 +45 31 75 17 34

Sandra Friis-Jensen

Rådgiver, Cand.Polit.

tlf. +45 31 75 17 15

Om Sandra

Sandra arbejder med finansielle og samfundsøkonomiske analyser samt strategisk og økonomisk rådgivning om grøn omstilling. Når Sandra har fri, løber hun helst en tur eller rejser ud i verden for at vandre eller stå på ski.

Sophie Sarauw

Stud.medhjælper, Digital kommunikation, MA stud. i int. virksomhedskomm.

tlf. +45 20 96 66 37

Om Sophie

Sophie arbejder med projektledelse og rådgivning inden for bl.a. digitale projekter, udbredelsesindsatser og rådgivningstjenester. Fritiden går med familieliv og crosstraineren i det lokale træningscenter.

Søren Eriksen

Partner, Administrerende direktør, Cand. Oecon.

tlf. +45 20 20 24 54

Om Søren

Søren varetager den daglige ledelse af firmaet. Han har en stærk baggrund inden for økonomi, finansiering og investering, og et indgående kendskab til energisektoren. Søren bruger sin fritid med familien, gerne om bord på deres sejlbåd.

Sune Kliborg

Seniorspecialist, Grafisk Design og Spiludvikling, Grafisk designer

tlf. +45 21 46 58 05

Om Sune

Sune er grafisk designer med speciale i identitetsdesign. Hans kompetencer dækker visuel kommunikation bredt, og han arbejder med alt fra tryksager til webdesign. Fritiden står på udeliv med kajak- og vandreture.